Anjeer Barfi, un desert tradițional indian, în varianta raw vegană

Anjeer Barfi, un desert tradițional indian, în varianta raw vegană

0 112
Anjeer Barfi, MAIN

Ți-e poftă de ceva dulce dar sănătos, fără zahăr, făină, coloranți și alte chimicale? Noi am găsit pentru tine un desert cu adevărat inedit pe care cu siguranță nu l-ai mai gustat niciodată. Este vorba despre o prăjitură tradițională indiană care se prepară fără coacere, în doar 10 minute și doar din ingrediente naturale. Este un deliciu culinar cum rar ți-a mai fost dat să încerci!

Ingrediente: Jumătate de ceașcă de stafide nesulfurate, jumătate de ceașcă de smochine, jumătate de ceașcă de migdale crude, jumătate de ceașcă de fructe Goji, un sfert de ceașcă de fistic, o linguriță de pudră de cardamom

Anjeer Barfi, 2

Mod de preparare: Pune toate ingredientele într-un blender sau tocător de mare viteză folosind lama în formă de S și amestecă bine până când obții o consistență fină și lipicioasă. Pune compoziția într-o formă de tort cu pereți detașabili și netezește-o bine la suprafață. Ornează cu migdale întregi și jumătăți de smochine. Desertul se ține la rece, în frigider, pentru câteva ore.

Anjeer Barfi 1

COMENTARII

Lasă un răspuns