Paste cu mușchi de vită

Paste cu mușchi de vită

0 657
paste

Cui nu-i plac pastele? Și cui nu-i plac pastele cu mușchi de vită tras la tigaie, stins cu vin alb? Iar dacă mai adăugăm și puțin usturoi, roșii cherry, parmezan și pastă de trufe obținem o nebunie de gusturi și arome care te vor ajuta să descoperi o adevărată desfătare. Vorbim despre un preparat simplu dar delicios, cu care îi vei da gata și pe cei mai mofturoși invitați la masă!

Ingrediente: 1 /2 ardei iute, Puțin ulei de măsline, 2 grăunțe de usturoi, 50 g. broccoli, 50 g. unt, piper și sare după gust, 100 ml. smântână dulce, 150g. paste linguini, 1 linguriță cremă de trufe, 50 ml. vin alb, 50 ml. supă de vită, 100 g. roșii cherry, 100 g. mușchi de vită, parmezan după gust

Mod de preparare: Se pun pastele în apă clocotită cu sare și cu puțin ulei de măsline (ca să nu se lipească între ele) și se fierb până devin ușor ”al dente”. Între timp mușchiul de vită se taie bucăți și se trage la tigaie, în ulei de măsline. Se adaugă ardei iute, usturoi tăiat felii, broccoli și se stinge totul cu vin alb. Se pun în tigaie roșiile cherry, supa de vită și untul. Se lasă să clocotească. Se adaugă smântână dulce, cremă de trufe, sare și piper după gust. Se pun pastele în tigaie, se amestecă bine cu carnea și restul ingredientelor și se scot pe o farfurie. Se rade deasupra parmezan, după gust.

Rețetă filmată și preparată în cadrul campaniei de educație culinară “Atelierul de gusturi”, inițiată de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante Gama.

COMENTARII

Lasă un răspuns