10 fantezii sexuale pe care bărbații nu îndrăznesc să ți le spună

10 fantezii sexuale pe care bărbații nu îndrăznesc să ți le spună

0 26375
figurine din lemn cuplu femeie barbat

Fanteziile sexuale sunt, de cele mai multe ori, tabu-uri despre care discutăm foarte rar. Dar asta nu înseamnă că ele nu există.  Ești curioasă să afli ce dorințe secrete are iubitul sau soțul tău? Ia-ți inima-n dinți și întreabă-l! Până una alta, hai să vedem care sunt cele mai des întâlnite fantezii ale bărbaților. Asta, ca să știi ce te poate aștepta.

1. Sex în locuri publice

Probabil că este una dintre cele mai „cuminți” fantezii sexuale ale bărbaților: să facă dragoste în locuri publice. Ideea de a fi surprinși în fapt, riscul de a fi văzuți și de alte persoane îi excită foarte mult. Însă, pentru asta, au nevoie de o parteneră care să simtă la fel, să fie dezinhibată și să-și dorească același lucru. De restul…se ocupă ei. Tu trebuie doar să spui DA. Partida de sex se poate consuma în toaleta unui restaurant sau a unui club, în mașina lui, în natură, când mergeți la un picnic, pe plajă, în apa mării, într-un birou, seara, când vă aflați la job. Alegerea locului ține doar de imaginația voastră.

2. Vor să fie dominați

Sunt bărbați cărora le place să fie dominați în pat. Femeia va trebui, astfel, să preia controlul. În acest fel, partenerul se va simți atrgător, sexy, irezistibil. Faptul că iubita lui preia inițiativa și o duce până la capăt îl face să se simtă dorit, prinde încredere în el (deși nu spunem că nu are). Pe de altă parte, acești bărbați s-ar putea să-și dorească contrariul a ceea ce trăiesc în viața de zi cu zi. Unii își doresc să se lase pur și simplu în voia iubitei lor, plictisiți de viața plină de responsabilități pe care o au. Măcar în pat să-i controleze și pe ei altcineva.

3. Vor sex oral

Putem vorbi despre sexul oral ca fiind o fantezie doar în ceea ce-i privește pe bărbații care nu primesc foarte des așa ceva. Sau deloc. Însă nu-l putem scoate, totuși, de pe listă. Asta, pentru că nu toate femeile sunt fericite să-l practice. Însă, dacă și îție îți place, îi poți face o surpriză iubitului tău când se așteaptă mai puțin. Îți va fi foarte recunoscător. Nu știm cum, dar va fi.

4. Visează la sex în trei

E mai greu..dar nu imposibil. Unii bărbați ar da orice să fie în același pat cu două femei, fie că este vorba despre iubita lor și o necunoscută sau două prietene de ocazie. Dacă iubitul tău îți propune așa ceva, ar trebui să te gândești foarte bine, pentru există riscul ca după aceea relația voastră să aibă de suferit.

5. Interpretarea unor roluri

O altă fantezie pusă în practică este interpretarea unor anumite roluri. Într-o seară, iubitul tău poate își dorește o partidă de amor cu o asistentă medicală, poate cu Scufița Roșie, o măicuță sau cu o Crăciuniță. Tu ești cea care va interpreta fiecare rol în parte, îmbrăcată precum personajele respective.  În cazul în care te-ai hotărât să-i îndeplinești această dorință, va trebui să cumperi câteva costume. Oferte precum costume de chelneriță, asistentă medicală,  menajeră, profesoară sexy, diavoliță, școlăriță, stewardesă, crăciuniță, secretară, polițistă vei găsi pe site-ul www.sevensins.ro.  Este recomandat să cumperi online, mai ales dacă te simți jenată să intri în magazine normale, gen sex-shop. Coletul este livrat rapid, iar modalitatea va fi extrem de discretă. Pe de altă parte, trebuie să știi că există bărbați care-și doresc să joace ei diferite roluri: lupul cel rău, adolescentul timid, cățelușul ascultător, iar exemplele pot continua. Puteți interpreta chiar roluri din filmele pe care le-ați văzut recent, totul e posibil.

6. Vor să încerce sexul anal

Nici sexul anal nu este o noutate, însă ar trebui amintit pentru că se numără printre fanteziile anumitor bărbați. În cazul în care vrei să-i satisfaci această plăcere, pe lângă faptul că ar trebui să te gândești foarte bine înainte, va trebui să vă luați și câteva măsuri în plus care să intensifice plăcerea. Ar fi bine, de exemplu, să aveți la îndemână un lubrifiant, iar partenerul tău să nu uite de prezervativ.

7. Adoră lenjeria sexy

Nici un bărbat nu poate rezista în fața unei femei îmbrăcate în lenjerie sexy. Iar cine afirmă contrariul, minte! Dacă vrei să-i faci o surpriză iubitului sau soțului tău, îți poți cumpăra foarte multe produse de lenjerie intimă care să-l pună pe jar. Nu te gândi însă doar la un banal set – sutien și bikini – de culoare roșie, albă sau neagră! Va trebui să scoți la înaintare arsenalul greu! O idee ar fi să încerci, dacă nu cumva ai făcut-o deja, portjartierele! Acestea trebuie purtate obligatoriu cu ciorapi din mătase, albi, negri sau în nuanțe nude, cu talon (dunga care pornește de la călcâi și urcă până sus, pe pulpă). Slipul ar trebui să fie tanga. În magazine există o oferă atât de variată încât nu vei avea cum să nu găsești ceva pe placul tău. Vei descoperi modele de portjartier clasice, din mătase și dantelă, dar și mai îndrăznețe, din piele sau latex, accesorizate cu curele și capse. Cumpără în funcție de personalitatea ta!

8. Sex acasă la părinții tăi

Dacă mergeți în vizită acasă la părinții tăi și stați peste noapte, să nu te mire că iubitul tău va dori să faceți dragoste. Află că există bărbați printre fanteziile cărora se numără și sexul acasă la părinții fetei. Ideea de face dragoste, iar în camera alăturată să se afle mama și tatăl socru, este des întâlnită. E, într-un fel, ca și cum ați ați face amor chiar sub nasul lor, pe furiș. Bărbatul se va simți un învingător mai ales în fața tatălui tău.

9. Fantezia casetelor video

Există mulți bărbați care vor să înregistreze pe o casetă sau un DVD partidele de sex, iar apoi să se uite la ele împreună cu partenerele lor. Astfel de dorințe puse în practică nu ne sunt necunoscute deoarece le vedem de multe ori în filme. Deci, să nu te mire dacă iubitul tău îți va propune așa ceva. Atenție însă! Ar trebui să fii de acord numai dacă ai încredere totală în bărbatul de lângă tine. În caz contrar, joaca voastră ar putea să te coste foarte scump: materialul înregistrat ar putea fi văzut și de către alte persoane sau, mai rău, ar putea fi urcat pe anumite siteuri sau rețele de socializare.

10. Vor să-și domine partenera

Nu vorbim chiar despre personalitatea domnului Gray, însă suntem pe aproape. Bărbatul dominant în pat este cel care deține controlul total. S-ar putea să vrea să folosească jucării sexuale și alte accesorii precum eșarfe sau cătușe. Un bărbat dominant va încerca însă să-ți producă plăcere maximă, să te facă să te simți bine. Prin această atitudine el îți arată de fapt că este un bărbat determinat, puternic, încrezător în el.  Un adevărat mascul.

Sursa foto: Pexels

COMENTARII

Lasă un răspuns