10 idei de machiaj pentru petrecerea de Revelion

10 idei de machiaj pentru petrecerea de Revelion

0 1776

Dacă încă nu te-ai hotărât ce machiaj vei alege pentru petrecerea de Revelion, iată mai jos 10 idei din care să te inspiri şi care te vor scoate cu siguranţă în evidenţă. Vei fura toate privirile şi vei aduna o mulţime de complimente!  

1-machiaj-petrecereUn machiaj dramatic, glamour, strălucitor, pe care îl poţi încerca la petrecerea de Revelion. Atenţie! Cu cât scoţi mai mult în evidenţă privirea, folosind nuanţe puternice sau strălucitoare, cu atât rujul şi blush-ul trebuie să fie mai discrete. Optează pentru culori nude.

machiaj-petrecere-2Un machiaj de petrecere presupune culori puternice, tari, strălucitoare, în tonuri dramatice. Un must have sunt genele false care definesc machiajul, îl completează. În exemplul de mai sus genele sunt exagerat de groase, tocmai pentru a scoate în evidenţă privirea.

machiaj-petrecere-3Iată un machiaj smokey light, în tonuri de maro şi bej şi definit printr-un contur puternic, în stil ochi de pisică. Ţi se va potrivi de minune dacă ai ochii verzi. Alege acest model dacă îţi doreşti un look proaspăt şi feminin.

machiaj-petrecere-4Fii crăiasa zăpezii alegând contrastul de nuanţe roz – alb, care conferă look-ului tău prospeţime şi delicateţe, coferindu-ţi în acelaşi timp un aer glam. Orice machiaj de petrecere presupune nuanţe strălucitoare, aşa că nu te feri de ele. Dacă nu le încerci acum, atunci când?

machiaj-petrecere-5Un machiaj dramatic, în diferite tonuri de roz roşu şi nuanţe delicate de glitter. Nu este nici foarte exagerat, dar nici foarte discret. Perfect pentru petrecerea de Revelion, acest machiaj presupune aplicarea genelor false, piesa de rezistenţă a look-ului tău.

machiaj-petrecere-6Din nou gene false şi un machiaj curat, fără a fi încărcat inutil, în tonuri roz mai puternice şi mult mai definite. Aplică fard alb sau bej deschis în colţul ochilor pentru luminozitate.

machiaj-petrecere-7Un machiaj în tonuri strălucitoare de cupru, maro şi bej care este pus în evidenţă de rujul mat, roz,  în tonuri naturale. Se potriveşte unui ten bronzat şi este ideal dacă ai ochii verzi sau albaştri.

machiaj-petrecere-8Acest model de machiaj este puternic, strident, de efect şi extrem de dramatic, pus în evidenţă prin culori dure, tari şi gene false exagerat de lungi. Observă, totuşi, cât de bine se potriveşte nuanţa albastră a fardului de pleoape cu nuanţa închisă a vopselei de păr.

machiaj-petrecere-9Iată un model de machiaj am spune clasic, în care predomină nuanţele închise dar strălucitoare de gri şi maro. Se observă genele false şi fardul deschis aplicat în colţul ochilor, pentru luminozitate. Dacă alegi acest machiaj, fardul de obraz şi rujul trebuie să fie în tonuri cât mai discrete şi cât mai naturale.

machiaj-petrecere-10Iată un machiaj glamour, sofisticat, elegant, în tonuri strălucitoare de roz şi nuanţe glitter. Cu singuranţă, nu este un machiaj greu, dar nici nu putem spune că nu te scoate deloc în evidenţă. Dimpotrivă. Se observă rujul în aceeaşi nuanţă care conferă întregului look unitate.

COMENTARII

Lasă un răspuns