10 pozitii pentru un sex nebun!

10 pozitii pentru un sex nebun!

1 17934

Pozitia sarpe – Partenerul tau sta cu fata in sus iar tu te vei intinde peste el cu fata in jos. Trupurile voastre se vor serpui pentru a gasi unghiul perfect al penetrarii. Este o pozitie incintanta deoarece va puteti privi in ochi si va puteti atinge.

Pozitia roaba – Vei sta aplecata cu fata in jos si sprijinita pe brate. Partenerul iti va prinde mijlocul si picioarele in asa fel incat in timpul penetrarii acestea sa fie incolacite in jurul taliei sale. Dezavantaje: este o pozitie putin obositoare pentru tine caci te vei sprijini doar in maini.

Steaua de mare – Iti vei indoi genunchii spre piept si-ti vei odihni picioarele pe pieptul sau umerii partenerului in timp ce el iti tine genunchii si ii desface. Pozitia se numeste asa pentru ca femeia arata  ca o stea de mare pe langa pozitia ingenunchiata a barbatului. Dezavantaje: femeia trebuie sa fie foarte flexibila.

Prastia – Stand in picioare unul in fata celuilat, ridica un picior lasandu-l pe partenerul tau sa-si strecoare mana pe sub el pentru a-l tine in aer. In functie de nivelul tau de flexibilitate, barbatul poate ridica sau cobori mana pentru a face aceasta pozitie cat mai placuta tie.

Pozitia crabul – Partenerul tau sta intins pe spate iar tu vei sta peste el, intinsa, cu fata in sus. Punctul de sustinere vro fi mainile si talpile. Dezavantaje: Nu exista contact vizual in timpul actului sexual.

Lingurita – Este o pozitie simpla, dar foarte intina pentru ca partenerii sunt imbratisati. Tu te vei intoarce o parte, sprijinita intr-un cot, cu genunchii indoiti in fata. partenerul se asaza in spatele tau imbratisandu-te si penetrandu-te pe la spate.

La galop – Partenerul tau sta intins pe spate, cu picioarele ridicate. Tu te asezi deasupra lui ca si cum ai sta pe saua unui cal. Este o pozitie foarte excitanta, permite miscari libere iar unghiul de penetrare este aproape perfect. Dezavantaje: este o pozitie destul de obositoare pentru amandoi.

Suspendata – Partenerul tau sta in picioare, sprijinit cu spatele de un perete. Tu il imbratisezi, iti incolacesti mainile in jurul gatului sau iar picioarele in jurul  mijlocului. Este de preferat ca aceasta pozitie sa fie incercata cu partenere de talie mica.

Doggy style – Este o pozitie sexuala simpla dar de mare efect pentru amandoi. Tu stai inghenunchiata, te apleci si iti sprijini capul pe brate. Partenerul se aseaza in spatele tau pentru a te penetra.

Pozitia super stimulanta – Tu stai intinsa pe spate, iti ridici picioarele si le sprijini de pieptulpartenerului. Acesta sta in genunchi in fata ta pentru a te penetra. Dezavantaje: daca nu o practici corespunzator, aceasta pozitie iti poate da dureri de spate

 

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns