10 secrete pe care o femeie nu i le spune niciodată...

10 secrete pe care o femeie nu i le spune niciodată iubitului ei

0 1164

Într-o relație de durată, daca vrei s-o păstrezi frumoasă, este bine ca anumite lucruri, gânduri, idei să le ții doar pentru tine. Nu de alta dar, cu siguranță, și iubitul tău face la fel. Nu are rost să vă necăjiți din cauza unor nimicuri. Mimi îți spune 10 secrete pe care femeile le păstrează doar pentru ele. Ascult-o pe Mimi!

 

1. Nu-i spui că nu ai chef să faceți sex, dai vina pe acele zile delicate ale lunii

Să-i spui iubitului tău trei zile la rând că nu ai chef de sex? Nu i-ar pica foarte bine, nu? Așa că dai vina pe acele zile delicate ale lunii. Mentruația este o minciună salvatoare, la care apelezi uneori.

2. Urăști cerceii pe care ți i-a făcut cadou anul tecut

Cu toate acestea, atunci i-ai multumit și te-ai arătat încântată. În realitate, știai că nu îi vei purta  decât, poate,  o singură dată, iar asta ca să-i faci lui plăcere. Dar cum să-i spui că nu-ți plac? Până la urmă, gestul contează, așa că treci lejer peste asta. Și foare bine faci!

3. Te gândești, uneori, la foștii tăi iubiți mai mult decât ar trebui

Evident că nu-i spui asta iubitului tău. La ce ar folosi? Realizezi și tu că nu s-ar simți foarte bine să știe că tu te gândești la fostul…dar, cu toate astea, nu te poți abține să nu te întrebi oare ce face fostul, cum arată, oare este cu cineva, oare s-a însurat și are copii sau ce s-ar fi întâmplat dacă voi doi nu v-ați fi despărțit.

 

4. Când îl săruți, nu ți se mai pare atât de excitant ca înainte

Au trecut vremurile în care simțeai fluturi în stomac de fiecare dată când vă sărutați. Din fericire, iubitul tău îți oferă acum o mulțime de alte lucruri care te fac să tremuri de plăcere.

5. Ai o mulțime de vise erotice care nu-l includ și pe el

Îți imaginezi tot felul de povești, ai fantezii cu tot felul de bărbați, mai puțin cu el. Ar fi culmea să-i spui că aseară ți-ai imaginat ca faci sex cu Brad Pitt.

6. Ești îngrijorată că iubitul tău va cheli în câțiva ani

Ai observat mai mult păr pe peria pe care o folosește el?  Deja te gândești că peste câțiva ani vei merge la braț cu un bărbat chel. L-ai iubi oricum, însă, parcă, ai prefera să nu se întâmple una ca asta…

7. Câteodată îi citești, pe ascuns, mailurile

Se întâmplă ca iubitul tău să plece de la calculator, iar tu să nu reziști curiozității și să îi citești mailurile. Nu e deloc în regulă cum procedezi dar macar bine că nu știe.

8. Le spui prietenelor tale cât de bun este în pat

Normal că el nu va afla niciodată despre astfel de discuții ca între fete, nu? Poate că s-ar simți foarte prost când se va întâlni cu ele. Sau poate că nu..dar ce de să riști?

9. Îți imaginezi viața fără el. Oare cum ar fi?

Nu faci lucrul acesta pentru că îți dorești să-l părăsești, însă sunt momente în care îți trec prin cap și astfel de întrebări. Oare cum ar fi fost viața ta fără el?

 

10. Îți dorești enorm să te ceară în căsătorie dar nu deschzi discuția despre asta

Cum să-l ceri tu de soț? Este inadmisibil! Dar asta nu înseamnă cu nu-ți dorești și nu te gândești la rochia de mireasă.

COMENTARII

Lasă un răspuns