10 semne că iubitul tău se gândește la o altă femeie

10 semne că iubitul tău se gândește la o altă femeie

0 26999
cuplu femeie si barbat

Un bărbat nu trebuie să facă sex cu o altă femeie ca să te înșele. O relație emoțională în care este implicat poate insemna cam același lucru. Iar dacă se întâmplă asta, e un mare semn de alarmă pe care nu ar trebui să-l ignori. Pentru că de aici și până la a te înșela „pe bune” nu mai e decât un pas. Iată cum să-ți dai seama că se gândește la altcineva!

1. Parcă nu mai este el însuși

Este mai distant, mai rece, pare că nu se mai implică atât de mult în relație. Asta ar trebui să-ți dea de gândit, căci poate fi un semn că se gândește la o altă femeie. Poate fi o colegă de la birou, din cercul vostru de prieteni comuni sau o persoană pe care a întâlnit-o pe o rețea de socializare. Este îndrăgostit? Nu, dar este, într-un fel, atras de ea. Și nu numai fizic. O cosideră inteligentă, amuzantă, o admiră pentru felul în care gândește și se simte bine în prezența ei pentru că a descoperit că au multe puncte în comun.

2. Te compară cu alte femei

Să te compare cu alte persoane, iar concluziile să fie negative în ceea ce te privește, iată un semnal de alarmă care ar trebui să te îngrijoreze. Dacă începe să-ți spună  că alte femei ar proceda, într-o anumită situație, în alt mod față de cum o faci tu, că alte femei s-ar descurca mai bine, ar judeca lucrurile altfel, sunt mai amuzante, se îmbracă cu mai mult gust etc…este foarte posibil ca iubitul tău să fie implicat într-o relație emoțională de care tu habar nu ai.

3. Nici sexul nu mai e ce-a fost!

Sexul presupune o puternică conexiune emoțională între parteneri, mai ales dacă relația lor este una de lungă durată. Dacă observi că iubitul tău pare detașat în pat, nu se mai implică așa cum o făcea odată, e clar că aveți o problemă indiferent că se gândește la o altă femeie sau nu. Încearcă să porți o discuție cu el pentru a rezolva din timp ce aveți de rezolvat.

4. Petreceți împreună din ce în ce mai puțin timp

Dacă observi că iubitul tău vine acasă de la birou foarte târziu, lucru pe care nu-l făcea înainte, ar trebui să gândești dacă nu cumva își petrece timpul de după serviciu cu altcineva. Dacă este genul de bărbat care se întâlnește des cu prietenii lui, nu ar fi o problemă. Dar dacă această schimbare de comportament este una bruscă, apărută dintr-o dată, ori chiar are mult de muncă la birou, ori…

5. Instinctul îți spune că ceva nu e în regulă

Fiecare femeie simte când ceva nu este în regulă în relația pe care o are. Vorbim despre lucruri mărunte, semne discrete care poate nu înseamnă nimic. Însă, ar trebui, totuși, să fii atentă. Nu le exagera, dar nici nu le ignora. Dacă intuiția îți spune că există o problemă, cel mai simplu lucru ar fi să discuți cu partenerul tău despre asta. Poate că nici nu există o altă femeie, dar asta nu înseamnă că nu va exista.

6. Vorbește foarte mult la telefon

Și o face, de foarte multe ori, pe ascuns. Ori iese din cameră, ori iese afară din casă, ori vorbește încet ca să nu-l auzi și termină brusc convorbirea când te vede. Este, dintr-o dată, foarte atent cu telefonul său, trimite des mesaje sau vorbește cu cineva pe rețelele de socializare. Iar persoana care îl ține ocupat atât de mult timp nu-ți este cunoscută, nu știi despre cine este vorba. Însă reușește să-i trezească interesul iubitului tău. Mult prea mult.

7. Este arțăgos și pus pe ceartă

Odată ce a întâlnit o femeie pe care o place și care l-a sedus, comportamentul lui față de tine va fi unul schimbat, diferit. Va deveni mai nervos, îți va reproșa lucruri pe care nu ți le-a spus niciodată înainte, va fi pus pe ceartă din nimic. Clar există o problemă, iar acea problemă poate fi o altă femeie care a apărut între voi.

8. Nu ai acces la telefonul sau calculatorul lui

Este și normal. Cine și-ar dori să fie prins cu mâța-n sac? Pentru că în telefon și calculator se pot ascunde multe mesaje, mailuri și fotografii compromițătoare. Dacă observi parolele schimbate sau pur și simplu îți spune că-i invadezi intimitatea (lucru pe care nu ți l-a zis niciodată până acum) este posibil să vrea să se ascundă de tine. Și, evident, să ascundă o relație.

9. Este foarte interesat de cum arată

Dintr-o dată îl vezi că are foarte mare grijă la cum se îmbracă, iar aspectul său fizic devine de-o importanță majoră pentru el. Își cumpără haine noi, încălțăminte nouă, poate un ceas scump. Chiar dacă femeia care i-a trezit interesul îi este doar o prietenă, totuși el trebuie să arate impecabil în fața ei.

10. Nu mai încearcă să rezolve problemele apărute între voi

Odinioară comunicați foarte mult atunci când se iveau probleme. Și, pentru că le discutați, acestea se rezolvau. Acum însă, deși recunoaște că relația voastră nu mai merge chiar atât de bine, nu face nici un efort s-o pună, din nou, pe roate. Simți că lupți singură, că lupți pentru amândoi. Este indiferent, pare că nu-l mai interesează ce se va întâmpla, este detașat și încearcă să evite orice conflict care ar putea apărea între voi. Pentru că nu mai are disponibilitatea pe care o avea cândva, aceea de a vedea împreună ce este de făcut. Acum are alte „probleme” pe cap.

Sursa foto: Unsplash

COMENTARII

Lasă un răspuns