10 sfaturi ca să-ţi păstrezi tinereţea pielii

10 sfaturi ca să-ţi păstrezi tinereţea pielii

Fiecare dintre noi îşi doreşte să pară cât mai tănără deşi anii trec unul după altul. Dar, din păcate, de foarte multe ori nu putem ţine pasul cu timpul care lasă urme.  Pentru a păstra strălucirea şi prospeţimea tenului, ar trebui să-ţi schimbi stilul de viaţă şi să urmezi câteva reguli spimple ce te vor ajuta să întinereşti cu câţiva ani buni. Specialiştii NomasVello îţi spun ce ai de făcut! Mimi a aflat toate noutăţile! Ascult-o pe Mimi!

 

Renunţă la fumat!

Renunţă la fumat sau macar încearcă să reduci numărul de ţigări! Fumatul reduce elasticitatea naturală a pielii prin deteriorarea colagenului şi a fibrelor de elasten accelerând îmbătrânirea. Interesant este faptul că şi expunerea la căldură de la arderea ţigării dăunează pielii şi contribuie la apariţia ridurilor datorită expresiilor faciale repetitive pe acre le au fumătorii.

Foloseşte cremă cu protecţie solară

Pe timp de vară, evită expunerea la soare între orele 10.00-16.00 şi foloseşte cremă cu protecţie solară ridicată, mai mare de 15. De asemenea, optează pentru o cremă de faţă cu protecţie solară chiar şi pe timp de iarnă, când razele ultraviolete încă răzbat printre nori.

 

Atenţie la consumul de alcool

Consumul de alcool poate deshidrata pielea. Prin urmare, dacă ai consumat alcool, este recomandat să bei multe lichide precum ceai, apă plată sau sucurin aturale fără zahăr.

Odihneşte-te!

Respectă-ţi somnul de frumuseţe! Este recomandat să dormi între orele 22.00 – 8.00. Somnul este unul dintre cei mai importanţi factori pentru refacerea organismului şi prelungirea tinereţii. Prea multe nopţi pierdute se vor vedea în timp pe chipul tău.

 

Atenţie la duşurile lungi cu apă fierbinte

Limitează timpul petrecut în baie, sub duş mai ales dacă foloseşti apă firbinte. Apa fierbinte deshidratează pielea aşa că ar trebui să te speli cu apă călduţă. De asemenea, evită săpunurile şi gelurile de duş dure.

Demachiază-te în fiecare seară

Este foarte important să te demachiezi în fiecare seară. Astfel, vei lăsa tenul să respire iar celulele să se refacă peste noapte. Curăţă pielea în mod regulat şi după fiecare machiaj. Demachierea înainte de culcare trebuie să fie o regulă de aur peste care nu trebuie să sari indiferent de motiv.

 

Foloseşte creme hidratante

După ce te-ai demachiat, foloseşte o cremă hidratantă densă ce îţi va asigura o piele netedă şi catifelată reparând în acelaşi timp fisurile microscopice.

Curăţă tenul în profunzime

Apelează periodic la curăţări faciale în profunzime. Oricât de mult ai folosi acasă creme, scrub-uri şi tratamente de exfoliere nu vei obţine aceleaşi rezultate ca într-un salon sau centru de înfrumuseţare.

Optează pentru şedinţe de fotorejuvenare

Încearcă cu încredere şedinţele de fotorejuvenare pentru atenuarea ridurilor exsitente şi a liniilor de expresie. În urma acestora, pielea va fi curăţată în profunzime, impurităţile şi punctele negre vor fi eliminate iar porii se vor micşora. Pielea va fi pregătită să absoarbă produsele cosmetice profesionale ce vor acţiona nunumai la suprafaţă, cât şi în profunzimea ei. În cazul în care vorbim despe o piele matură cu riduri şi lipsită de luminozitate, sunt recomandate tratamentele faciale mai puternice, preferabil cele care folosesc IPL. Lumina degajată de lampa IPL pătrunde în piele şi încălzeşte celulele de colagen, stimulându-le astfel să se înmulţească mai repede. Pielea se regenerează mult mai rapid, iar problemele majore precum petele şi semnele dispar. Tratamentele speciale recomandate pot fi încercate în centrele NomasVello. Echipamentul IPL NomasVello permite individualizarea tratamentului de terapie facială în funcţie de caracteristicile fizice ale fiecărei persoane astfel încât să fie nedureros, eficient, rapid  şi cu efecte de lungă durată.

Fii veselă!

Frumuseţea unei femei se observă cel mai bine atunci când zâmbeşte şi este fericită. Deci, nu uita să zâmbeşi în fiecare zi pentru că zâmbetul poate fi cel mai atrăgător lucru la o femeie.

COMENTARII

Lasă un răspuns