10 sfaturi pentru sprâncenele mai groase și bine definite

10 sfaturi pentru sprâncenele mai groase și bine definite

0 5597

Sprâncenele bine definite îți schimbă întreaga înfățișare, îți conturează fața și îți dau personalitate. Uneori, nici nu avem nevoie de un machiaj foarte complicat pentru că niște sprâncene impecabile, vizibile, perfect pensate și vopsite fac toată treaba. Din fericire, femeile care au sprâncenele subțiri pot rezolva această problemă pentru că există multe remedii naturiste. Uite ce ai de făcut! Efectele vor fi vizibile în doar câteva săptămâni.

 

1. Ulei de nucă de macadamia

Nu te speria dacă nu ai auzit până acum de el, îl găsești la orice magazin care vinde produse naturiste. Ar fi bine să-l încerci pentru că face adevărate minuni. Uleiul de nucă de macadamia stimulează creșterea firelor de păr, iar, în timp, sprâncenele tale vor prinde un contur bine definit. Ajută la hidratarea sprâncenelor și a pielii, acționând ca un adevărat balsam.

2. Ulei de migdale

Vitaminele și nutrienții pe care îi conține uleiul de migdale hrănesc firele de păr și le ajută în procesul de creștere. Nu trebuie decât ca în fiecare seară, după ce te demachiezi, să masezi sprâncenele cu acest produs natural, care va stimula creșterea părului. După câteva săptămâni de tratament, vei observa diferența.

femeie care se penseaza3. Nu pensa sprâncenele foarte des!

Este recomandat să le dai sprâncenelor tale o pauză binemeritată și să le pensezi puțin mai rar. Asta nu înseamnă să nu mai mergi la cosmetică. Însă, dacă te vei uita în fiecare zi cu atenție în oglindă, cu siguranță vei observa mereu fire în plus, care nu au ce căuta acolo. Și vei lua imediat penseta pentru a le îndepărta. Este o greșeală. Lasă sprâncenele să se refacă, să-și găsească singure forma. Fă o pauză de una, două săptămâni și abia după aceea vezi ce este de făcut. Dacă le pensezi zilnic, este normal să le ai mereu subțiri.

4. Aloe vera

Un alt remediu pe care îl poți încerca este sucul proaspăt de aloe vera. Aplicat regulat pe sprâncene, sucul de aloe vera va hrăni firele de păr în profunzime, grăbindu-le, astfel, creșterea. De asemenea, va hidrata pielea, care va fi mătăsoasă și catifelată.

5. Masează și exfoliază

Masajul va optimiza circulația sângelui, iar celulele vor primi mai mult oxigen. O piele sănătoasă va „funcționa” perfect, iar în ceea ce privește sprâncenele tale, ele vor deveni mai bogate. Și exfolierea este extrem de importantă pentru că se îndepărtează stratul de celule moarte, iar firele de păr nu vor mai întâmpina nici o rezistență în creșterea lor.

6. Ulei de castor

Uleiul de castor este un alt remediu pe care îl poți încerca pentru sprâncene mai groase. Masează în fiecare seară, după ce te-ai demachiat, sprâncenele cu acest produs natural și vei vedea, după un timp, diferența! Lasă-l să acționeze peste noapte, iar dimineață spală-te bine pe față.

7. Ține o dietă corectă

Știm cu toții că o dietă sănătoasă aduce numai beneficii organismului nostru, dar te-ai gândit cât de mult te poate ajuta și în ceea ce privește creșterea părului? Evident, ne referim aici și la sprâncene! Consumă cât mai multe fructe și legume proaspete pentru că sprâncenele tale au nevoie de vitamine și minerale.

8. Ulei de cocos

Ce este bun pentru păr, va fi bun și pentru sprâncene. Iar uleiul de cocos face adevărate minuni! Folosește-l cu încredere în fiecare zi și vei vedea, după două, trei săptămâni diferența. Sprâncenele vor foi mai groase, iar fierele de păr mai dese și mai sănătoase.

sprancene9. Sprâncenele trebuie periate

Folosește o perie specială pentru sprâncene și dă-le contur zilnic. Periajul stimulează circulația sângelui în zona foliculilor și grăbește creșterea firelor de păr.

10. Suc de ceapă

Un alt truc pentru sprâncene mai groase este să folosești suc de ceapă pentru că va ajuta la creșterea rapidă a firelor de păr. Cum funcționează? Este vorba despre sulful pe care îl conține această legumă și care stimulează circulația sângelui. Celulele pielii vor fi foarte bine oxigenate, iar părul va crește mai repede.

COMENTARII

Lasă un răspuns