Must have: 10 accesorii de păr pe care să le foloseşti anul...

Must have: 10 accesorii de păr pe care să le foloseşti anul acesta

0 5210
femeie din india care poarta bijuterii si alte accesorii

Suntem în pas cu moda, cu ultimele tendinţe în materie de machiaj, tunsori, coafuri şi manichiură. Însă, nu uita de trendurile în materie de accesorii de păr! Orice femeie îşi doreşte un păr sănătos, strălucitor şi plin de volum însă, pentru a ieşi cu adevărat în evidenţă, trebuie să apelăm la farmecul accesoriilor. Iar anul acesta avem de unde alege! Iată ce să cumperi!

1. Accesorii florale feminine

Accesoriile florale pentru păr au fost lansate şi în creaţiile Dolce Gabbana, însă designerul a optat pentru un stil feminin, delicat, subtil, în stil grecesc sau roman. Îţi vor da un aer romantic, primăvăratic.

2. Ace de păr

Acele de păr pot fi purtate dacă îţi ţii părul în coc sau îl ai foarte bogat şi voluminos. Îţi vor da un aer şic, inocent, delicat. Alege ace de păr accesorizate cu flori în nuanţe de alb, bleu, verde pal, galben pal, etc. Acest gen de accesorii de păr a fost văzut pe podium în colecţiile Zac Posen.

3. Accesorii florale minimaliste

Sunt feminine, romantice şi discrete, însă look-ul tău va fi unul care va atrage toate privirile. Se aplică într-o parte şi se potrivesc unui păr lung, prins în coadă lejeră la spate.

4. Accesorii aurii pentru un look sofisticat

O tendinţă unică şi de-a dreptul spectaculoasă o reprezintă şi aplicaţiile subţiri, aurii direct pe pielea capului, pe cărare. O astfel de interpretare glamour poate fi observată în colecţiile Van Norten.

5. Bentiţe metalice aurii

Elie Saab a adoptat în colecţiile sale aceste accesorii însă nu oricum: a ales benţite subţiri, metalice în nuanţe aurii şi argintii. Pentru a fi vizibile, trebuie să adopţi o coafură stil wett look. Bentiţele metalice aurii pot fi purtate la o ţinută de seară glamour.

6. Accesorii pentru păr strâns în coadă de cal

Strânge părul la spate optând pentru un accesoriu care să mascheze elasticul obişnuit. Alege un model lat, metalic, auriu sau cu detalii aurii.

7. Eşarfe pentru păr 

Au fost văzute pe podium, în prezentările de modă ale Victoriei Backham. Sunt accesorii mai mult sau mai puţin discrete, depinde de preferinţele tale. Poţi opta pentru o bentiţă în culori compacte, închise pe care s-o porţi pe creştetul capului sau imediat deasupra frunţii. La fel, poţi alege bentiţe în culori vii sau cu printuri. Combinaţiile pot fi foarte multe, iar nuanţele şi modelele se aleg după preferinţe. Eşti liberă să te joci cu imaginaţia şi să-ţi schimbi radical look-ul.

8. Bentiţe din piele naturală

Este, probabil, cel mai la îndemână mod de a purta, ca accesoriu, pielea naturală. Bentiţele din piele sunt un must have al sezonului mai ales că poţi alege dintr-o varietate de culori şi modele. Atenţie! Bentiţa din piele trebuie să se asorteze perfect cu întreaga ta ţinută.

9. Accesorii pentru părul strâns la spate

Părul poate fi strâns la spate fie cu ajutorul unei eşarfe, fie folosind un accesoriu special, ca în fotografia de mai sus. Materialul poate fi piele naturală, material textil, plastic sau metal.

10. Bentiţa hippie

Cel mai în vogă accesoriu al sezonului este bentiţa înflorată hippie. O putem vedea în creaţiile Anna Sui – un accesoriu care îţi va da un aer boem. Merge de minune dacă ai părul blond şi lung. Atenţie! Întreaga ta ţinută trebuie să aibă tente hippie: fuste sau rochii lungi, largi, cu inserţii sau printuri florale. Alege ca şi material textil bumbacul, inul, mătasea.

Sursa foto: Pexels

COMENTARII

Lasă un răspuns