14 greșeli pe care le faci în timpul unei partide de sex

14 greșeli pe care le faci în timpul unei partide de sex

0 2658

De multe ori, din comoditate, egoism sau neștiință, multe femei fac greșeli după greșeli atunci când se află în pat alături de iubitul lor și-și distrug încet dar sigur viața amoroasă.  Iată mai jos care sunt cele mai comune dintre acestea și cum să ai parte de un sex de calitate!

femeie care se uita in oglinda1. Nu te simţi bine în corpul tău

Poate că eşti complexată de faptul că ai pus câteva kilograme în plus, de anumite cicatrici sau semne din naştere, poate te gândeşti că sânii tăi sunt prea mici sau prea mari – într-un cuvânt nu eşti mulţumită de felul în care arăţi. Află că toate acestea te transformă într-o femeie timidă, retrasă şi neîncrezătoare. Din acest punct de vedere, viaţa ta sexuală ar putea avea mult de suferit. Însă, trebuie să ştii că nimeni nu este perfect. Află că în timpul sexului, partenerul tău este atât de concentrat pe ce are de făcut încât nici nu observă micile defecţiuni ale corpului tău. El este fericit că este cu tine şi nu se mai gândeşte la nimic altceva. În nici un caz nu se gândeşte la ceea ce te gândeşti cu cu privire la corpul tău. Exagerezi foarte mult lucrurile, mult mai mult decât ar trebui.

cuplu2. Nu-i spui iubitului tău ce îţi doreşti de la el

E greu, aproape imposibil ca un bărbat să ghicească ce-ţi doreşti când vă aflaţi în pat. Nu-ţi poate citi, din păcate, gândurile, aşa că ar trebui să-i spui ce-ţi place, ce nu-ţi place, ce ai vrea să încercaţi etc. Ghidează-l în aşa fel încât să-şi dea seama exact ce-i ceri. Va fi mai mult decât fericit să-ţi împlinească orice dorinţă. Încurajează-l şi nu-l critica.

cuplu3. Nu flirtezi cu iubitul tău pe parcursul zilei

Dacă n-o faci, ar trebui să încerci flirtul cu iubitul tău şi pe parcursul zilei, nu numai atunci când vă pregătiţi pentru sex. Trimite-i un SMS sugestiv sau şopteşte-i ceva senzual la ureche. În acest fel păstraţi vie pasiunea, iar când vă veţi întâlni în dormitor veţi avea parte de o noapte pe care cu greu o veţi uita.

cuplu cearta4. Vă întâlniţi în seara nepotrivită

Imaginează-ţi următoarea scenă: vii seara acasă de la serviciu, foarte obosită. Faci un duş, te îmbraci în pijamale şi iei o cină copioasă. Apoi, bei şi un pahar cu vin. Cum îţi imaginezi că vei mai avea energia şi vei mai fi în stare să faci sex? Recomandat este să mănânci foarte puţin şi să optezi pentru alimente slabe şi uşoare. Apoi poţi face sex şi ai încredere că va fi unul de calitate. Abia după aceste momente vă puteţi pregăti pentru o noapte în oraş.

cuplu5. Crezi că dacă foloseşti gel lubrifiant ceva nu este în regulă cu tine

Nici vorbă! Uneori, vaginul nu se lubrifiază suficient, iar în aceste condiţii să faci sex poate fi destul de dureros. Acest lucru nu înseamnă neapărat că ceva nu este în regulă cu tine. Aşa că nu te ruşina să foloseşti gel ori de câte ori simţi nevoia. Află că în acest fel este posibil ca plăcerea să devină mai intensă. Atenţie însă! Gelul lubrifiant poate deteriora prezervativul!

cuplu6. Ceri totul dar oferi pe jumătate

Chiar dacă nu te dai în vânt în a-i face iubitului tău sex oral, ar trebui să fii mai generoasă la acest capitol, mai ales dacă tu îi ceri lui acest lucru. Dacă vrei să primeşti ceva, trebuie să şi oferi. În caz contrar, nu te mira că partidele voastre de sex sunt fără sare şi piper.

cuplu7. Nu te uiţi în ochii lui când faceţi sex

Contactul vizual este foarte important atunci când faceţi sex dar şi când vă sărutaţi. Se stabileşte o legătură emoţională puternică, fără de care relaţia ta amoroasă poate avea, în timp, de suferit. Aşadar, în timp ce faci sex, nu te uita la televizor, la telefon, la ceas şi nici nu ţine ochii închişi tot timpul. Priveşte-ţi partenerul şi lasă-l să te privească. Este extrem de excitant.

cuplu8. Aşezi fotografiile părinţilor în dormitor, lângă pat

Oricărui bărbat i-ar piere cheful de sex dacă ar vedea fotografia tatălui tău pe noptiera de lângă pat. Căci cui i-ar plăcea să fie fie privit de tata socru în timp ce tu îi stai în braţe goală?  Dormitorul trebuie să fie un spaţiu doar pentru voi doi, nu trebuie să existe nimic care să perturbe armonia şi momentele intime.

cuplu9. Te aştepţi ca iubitul tău să fie întotdeauna pregătit pentru sex

Ai impresia că toţi bărbaţii sunt nişte maşini inepuizabile de sex? Te înşeli! Să te aştepţi ca iubitul tău să fie pregătit ori de câte ori ai tu chef, este o greşeală. De multe ori, stresul, oboseala, grijile de la serviciu, problemele financiare afectează erecţia. Sau, pur şi simplu, nu are chef  în acea seară. Nici tu nu ai mereu chef de sex, aşa că de ce ar fi o problemă când el îţi spune că este obosit?

femeie in pat10. Nu te masturbezi

În timpul masturbării îţi dai seama de ce anume ai nevoie, care sunt lucrurile care îţi fac plăcere, ajungi să-ţi cunoşti organismul foarte bine, să ştii ce-ţi place şi ce nu. Mai mult, poţi descoperi locuri noi pe care să le explorezi. Iar iubitul tău ar putea fi încântat să asiste la jocul tău erotic.

femeie orgasm11. Mimezi orgasmul

Mai devreme sau mai târziu, iubitul să îşi va da seama că mimezi orgasmul şi nu se va simţi deloc bine. Iar asta nu pentru că nu ai ajuns la orgasm (acest aspect se poate rezolva dacă există comunicare) ci pentru că îl minţi. Se va simți prost, își va pierde încrederea în tine dar și în el și nu va ști unde greșește. Viața voastră sexuală va avea de suferit.

cuplu plaja12. Nu încerci lucruri diferite

Iubitul tău poate că ar vrea să încercați și lucruri noi, dar se lovește de refuzul tău, așa că se mulțumește cu ce îi oferi. Ar trebui să fii mai deschisă către nou și să experimentezi poziții pe care nu le-ai mai încercat. În acest fel, îți vei condimenta viața sexuală, care nu va deveni banală și plictisitoare. Poți încerca, pentru început, să faci sex în alte locuri decât în dormitor. Poți încerca chiar într-un spațiu public, după ce te-ai asigurat că nu te vede nimeni. Este foarte incitant!

toaleta13. Nu te duci la baie înainte de a face sex

Ar trebui să încerci să urinezi înainte de a te strecura în pat, lângă partenerul tău. Asta, pentru a evita situația deloc plăcută de a întrerupe partida de sex pe motiv de nevoi fiziologice. Imaginează-ți cum se simte un bărbat excitat când îi spui să se oprească pentru că trebuie să mergi la baie. Îi piere tot cheful!

cuplu14. Faci sex în poziții dureroase pentru tine

Poate că partenerul tău preferă o anumită poziție care te face să te simți inconfortabil fizic. De exemplu, unele femei resimt durere în timpul penetrării pe la spate, deoarece este o penetrare foarte adâncă. Ar trebui să-i spui desprea asta și să-i sugerezi alte poziții. Sexul presupune plăcere pentru ambii parteneri.

COMENTARII

Lasă un răspuns