14 obiecte Feng Shui care îți pot îmbunătăți rapid viața

14 obiecte Feng Shui care îți pot îmbunătăți rapid viața

Dacă relația cu partenerul tău nu este tocmai pe roze, dacă treci printr-o perioadă grea, simți că te-a părăsit norocul, dacă ai probleme financiare sau de sănătate încearcă să ții la distanță îngrijorarea și stresul! Cumpără câteva obiecte Feng Shui și readu energia pozitivă în viața ta! Mimi îți spune care este semnificația a 14 obiecte Feng Shui și cum te protejează acestea. Ascult-o pe Mimi!

 

Delfini

Este de bun augur să ai în locuința ta o figurină reprezentând un pește sau un delfin. O poți plasa pe birou, pe o etajeră, o noptieră – practic orinde în încăpere. Nu contează direcția spre care este orientată. Figurina sub formă de pește îți va aduce sănătate, liniște, viață lungă și prosperitate.

 

Clopoței

Clopotul îți va aduce liniște sufletească, îți va da o atitudine pozitivă înlăturând orice urmă de energie negativă din viața ta. Leagă trei clopoței între ei și agață-i de clanța ușilor. Aceștia aduc prosperitate în familie.

 

Monede chinezești

Păstrează în portofel sau în geantă un set de trei monede chinezești pentru ca banii tăi să se înmulțească. Monedele chinezești aduc prosperitate, iar tu nu vei mai avea probleme de ordin financiar.

 

Chi Lin

Chi lin este cea mai puternică imagine a norocului în mitologia chinezească. Aduce sănătate și prosperitate. Plasează figurina pe biroul de la serviciu, pe masa de lucru de acasă sau undeva pe o poliță în fața ușii de la intrare. Chi lin alungă energiile negative din casă.

 

Rațele mandarine

Păstrează o figurină înfățișând două rațe mandarine pentru o viață de familie sau de cuplu fericită. Plasează figurina în partea de sud vest a camerei în care stai cel mai mult alături de persoana iubită.

 

Fuk, luk, sau

Fuk, Luk, Sau sunt înfățișări ale sănătății, bunăstării și prosperității. Micile statuete pot fi poziționate oriunde în locuința ta și îți vor aduce noroc în viață, protejându-te pe tine și pe familia ta de boli incurabile.

Broasca cu trei picioare

Broasca cu trei picioare este de bun augur dacă este plasată în diagonala ușii de la intrarea în casă. Ea aduce prosperitate și bunăstare.

 

Dragonul

Dragonul este simbolul puterii dar și al norocului. Plasează-l în partea de est a camerei.

 

Broasca țestoasă și farfuria din metal

Așază broasca țestoasă în partea de nord a camerei și asigură-te că farfuria din metal pe care stă este mereu plină cu apă. Acest set de figurine îți va proteja locuința, va aduce bunăstare familiei tale și succes în carieră.

 

Statuetă Buddha

O statuetă care îl reprezintă pe Buddha râzând îți va aduce bunăstare, câștiguri financiare și succes. Pentru a fi de bun augur, statueta trebuie plasată pe un colț de masă, cu fața către ușă. Astfel, energiile care vor pătrunde în încăpere vor fi încărcate pozitiv de râsul lui Buddha.

 

Corabia dragon

Plasează corabia dragon cu fața către interiorul camerei pentru a-ți aduce bogăție și prosperitate.

 

Piramida din cristal

Piramida din cristal, indiferent de mărimea sa, îți va aduce prosperitate și bunăstare.

 

Globul

Dacă este plasat în partea de nord est în camera copiilor, globul de cristal îi va ajuta pe cei mici să învețe bine, să aibă succes la școală, să fie înțelepți și responsabili.

 

Elefantul

Este simbolul puterii și al norocului, iar dacă va fi plasat în partea de sud-est a camerei, vei fi protejată de energii negative.

COMENTARII

Lasă un răspuns