15 condiţii pe care să le îndeplineşti ca să fii femeia perfectă

15 condiţii pe care să le îndeplineşti ca să fii femeia perfectă

0 4615

Fiecare femeie îşi doreşte să fie cât mai plăcută, cât mai apreciată şi cât mai iubită. Este normal să-ţi doreşti să fii femeia ideală în ochii bărbatului de lângă tine. Dar ce înseamnă, până la urmă, să fii perfectă? Un studiu efectuat pe site-ul de matrimoniale lovoo.com, la care au participat 2000 de bărbaţi, îţi spune care sunt trăsătuirile fizice, de caracter şi de comportament ale iubitei ideale. Hai să vezi unde te încadrezi! Ascult-o pe Mimi!

 

 

Păr castaniu

Potrivit bărbaţilor care au participat la studiu, femeia ideală ar trebui să aibă părul castaniu, într-o nuanţă cât mai naturală. Probabil, din cauza faptului că foarte multe eroine din filme celebre au părul şaten.  Pe de alt[ parte, mulţi bărbaţi consideră că o femeie care îşi vopseşte părul frecvent are o părere destul de proastă despre sine, fiind nesigură în ceea ce priveşte aspectul ei.

 

Ochi albaştri

Combinaţia ochi albaştri – păr castaniu este foarte atrăgătoare din punctul de vedere al bărbaţilor care au participat la stdiu. Culoarea albastră a ochilor este poate un clişeu dar dacă asta este părerea lor, nu ai ce face!

 

Statură mică spre medie

Bărbaţii caută femei care să fie de statură  mică spre medie. Indiferent de înălţimea pe care o ai, trebuie să fii mai scundă decât un bărbat, pentru a fi considerată iubita ideală. Bărbaţilor le plac femeile micuţe, care par vulnerabile şi pe care le pot proteja şi ocroti.

 

Siluetă subţire

La modul general vorbind, părerile sunt împărţite. Unii bărbaţi preferă femeile slabe, alţii, dimpotrivă, preferă femeile voluptoase, cu forme. Însă cei care au participat la studiu au declarat că femeile cu siluetă subţire pot fi iubitele ideale.

 

Sâni mari

Slabă şi cu sâni. Acesta pare a fi idealul bărbaţilor când vine vorba despre femei.

 

Fără tatuaje

Iubita ideală trebuie să fie inocentă, uşor naivă, extrem de senzuală şi feminină. În nici un caz vulgară, dură, băieţoasă.

 

Să fii asistentă  medicală

Nu este un fetiş de-al lor, ci pur şi simplu bărbații își doresc să aibă lângă ei o persoană grijulie, de încredere.

 

Să-ţi placă muzica rock

Dacă iubeşti rock-ul, asta presupune că ai gusturi bune în materie de muzică. Ceea ce este de apreciat din punctul de vedere al unui bărbat. Excepție fac cei care ascultă manele.

 

Să iubeşti fotbalul

Evident că iubita ideală trebuie să iubească fotbalul. În acest fel, vei avea încă un punct comun cu iubitul tău. În plus, pentru foarte mulţi bărbaţi fotbalul este o adevărată religie, iar dacă aderi şi tu la ea este mai mult decât perfect! Cu o singură condiţie totuşi: să fiţi fanii aceleiaşi echipe.

 

Să îţi placă mâncărurile pe bază de carne

Bărbaţii sunt carnivori, iar unii dintre ei ar consuma carne dimineaţa, la prânz şi seara. Dacă îţi plac mâncărurile pe bază de carne şi fripturile eşti femeia ideală! Dacă prepari numai salate, s-ar putea să nu te încadrezi în tiparele femeii ideale.

 

Să bei vin alb

Femeia perfectă nu bea bere, pentru că în ochii bărbaţilor o halbă în mana unei doamne este vulgar. Însă, un pahar de vin alb te poate transforma într-o apariţie sexy şi provocatoare.

 

Serialul preferat : Game of Thrones

Este poate cel mai simplu lucru pe care poţi să-l faci din întreaga listă! Până la urmă, vorbim despre un serial în care apar atât scene de sex cât şi scene istorice. Poate fi chiar interesant!

 

Filmul preferat : Dirty Dancing

Filmul preferat al femeii ideale ar trebui să fie Dirty Dancing. Iar asta nu pentru că îţi place la nebunie cum arată Patrick Swayze. Iubitul tău se gândește că, dacă îți place un astfel de film, sigur adori să dansezi provocator în dormitor. Poate fi o prostie, dar te pui cu ce gândesc bărbații?

 

Să conduci un Mini Cooper

Aâta vreme cât conduci o maşina mai mică decât a lor, eşti în grafic.

 

Să iți placă să citești, să mânânci în oraş  şi să călătorești

Asta presupune că eşti o fire deschisă, te împrieteneşti repede cu cei din jur, eşti sociabilă şi, în general, foate plăcută. Bărbaţilor le place foarte mult să iasă cu prietenii în oraş, în excursii sau vacanţe,  iar dacă tu eşti o fire deschisă eşti perfectă!

COMENTARII

Lasă un răspuns