ECCO a lansat noua colecție de cizme de iarnă pentru copii

ECCO a lansat noua colecție de cizme de iarnă pentru copii

0 4674

Bucuria copiilor în seara de Moş Nicolae este să-şi găsească cizmele pline cu dulciuri şi jucării. Ce-ar fi ca anul acesta să-i faci micuţului tău o bucurie dublă şi să-i aşezi cadourile de Moş Nicolae într-o pereche de cizme nou-nouţe? Brandul ECCO a lansat colecția de încălțăminte de iarnă pentru copilul tău! Uite ce găsești în magazine!

Iarna este deja aici şi mersul prin zăpadă, frig şi ninsoare, pe gheaţă sau prin băltoace, este o provocare pentru toată lumea, cu atât mai mult pentru copii.

Cizme impermeabile copii ECCO Biom Hike_roz_449,90 lei (1)

Cizme pentru zapada fete ECCO Snowboarder_499,90 lei

Ghete impermeabile de iarna fetite ECCO Snowride mov_399,90 lei

 

 

 

 

 

 

 

Asigură-te că micuţul tău are parte de cele mai rezistente şi mai confortabile cizme de iarnă şi alege pentru el modele din piele naturală şi materiale impermeabile, cu căptuşeală călduroasă şi talpă flexibilă, antiderapantă. Totodată, nu uita că răbdarea nu este tocmai punctul forte al unui copil, aşa că nu-l obosi dându-i ghete şi cizme greu de încălţat, cu prea multe şireturi şi fermoare. Cizmele care se trag pe picior şi se fixează perfect pe gambă şi gleznă sunt cele mai potrivite pentru cei mici. Iar culorile şi designul trebuie să fie şi ele moderne si deosebite, pentru că şi copiii îşi doresc să fie în pas cu moda, nu-i aşa?

Cele mai frumoase şi mai confortabile cizme pentru copii te aşteaptă în magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Târgu Mureş şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.

COMENTARII

Lasă un răspuns