20 de accesorii chic pe care să le porţi în această toamnă

20 de accesorii chic pe care să le porţi în această toamnă

Când vine vorba despre fashion, detaliile contează întotdeauna, de cele mai multe ori ele făcând diferenţa între o ţinută banală şi una cu adevărat spectaculoasă. Accesoriile nu ar trebui să lipsească din garderoba noastră indiferent de sezon. Fie că optăm pentru eşarfe, ochelari de soare, curele, pălării, bijuterii, fie că alegem anumite modele de genţi sau pantofi – accesoriile sunt un must have care conferă look-ului nostru personalitate. Inspiră-te din imaginile de mai jos şi află ce-ai putea să porţi și tu în această toamnă!

 

Ca și îmbrăcămintea și încălțămintea, accesoriile – genți, pantofi, bijuterii – trebuie să se încadreze în tendințele fiecărui anotimp sau sezon. Iar în această toamnă și în această iarnă avem parte de modele foarte diversificate. Este imposibil să nu găsești ceva pe placul tău! Nu trebuie decât să te inspiri din creațiile marilor designeri, branduri și case de modă și să alegi ce ți se potrivește ca stil și personalitate.

 

genti

Genţi spectaculoase pentru un look fabulos

Vorbind despre trendurile sezonului toamnă-iarnă 2014-2015 în ceea ce priveşte genţile, trebuie amintite modelele din blană artificială pufoase fără mâner (le ţii în mână ca pe o pungă de fast food). Modelul din imagine face parte din colecţia Derek Lam. Pe de altă parte, Tory Burch prezintă modele de genţi din blană tip manşon – îţi poţi încălzi mâinile în două buzunare laterale. Eleganţa Chanel se observă şi în ceea ce priveşte accesoriile, iar genţile sezonului toamnă-iarnă 2014-2015 nu fac excepţie. Astfel, poţi alege un model cu curea scurtă care va da eleganţă şi stil ţinutei tale. Nu lipsesc franjurile, iar dacă îţi doreşti o astfel de geantă te poţi inspira din colecţia Michael Kors.

 

accesorii toamna

 

Accesorii practice dar foarte chic

Femeile care apreciază stilul practic şi util al accesoriilor au de ales în această toamnă între modele extrem de creative. Astfel, poţi opta pentru o pereche de mănuşi din piele în culori puternice inspirându-te din colecţia Rochas sau poți cumpăra curea lată din piele şi inserţii metalice precum modelul colecţiei Balmain. Tot din capitolul util şi practic fac parte căciula tricotată, eşarfa din mătase multicoloră, ochelarii şi brăţara oversize sau eşarfa printată.

accesorii toamna 1

accesorii toamna 2

Fantezie şi imaginaţie

Dacă vrei să impresionezi audienţa, să ieşi în evidenţă şi să fii în centrul atenţiei, poţi opta pentru accesorii fantezie. Mizează pe imaginaţie atunci când alegi genţile, pălăriile, ochelarii sau bijuteriile. Orice este ieşit din comun, nebunesc, extravagant este în prim plan în acest anotimp. Aşa că nu ezita să porţi un colier statement sub formă de lacăt, o şapcă în stilul celor de echitaţie sau ochelari cu rame groase şi colorate, din tweed.

COMENTARII

Lasă un răspuns