4 beneficii ale masturbării

4 beneficii ale masturbării

0 5201

Masturbarea este, pentru mulți, un tabu, însă, pe de altă parte, este o „activitate” necesară, extrem de benefică organismului, atât din punct de vedere fizic cât și psihic. Îi oferă plăcere, te ajută să-ți cunoști trupul, elimină stresul și anxietatea. Mai mult, îți condimentează viața sexuală și te ajută să slăbești arzând calorii. Masturbarea, în ciuda a tot ceea ce se spune, este sănătoasă. Iată patru beneficii pe care nu le știai!

Te ajută să-ți cunoști mai bine corpul

În timpul masturbării îți explorezi corpul, descoperi mici secrete necunoscute până atunci, îți dai seama ce-ți place și cum îți place. Anumite puncte erogene pe care poate nu le bănuiai îți devin cunoscute și, astfel, pot fi exploatate la maximum. Practic, ajungi să te cunoști pe tine însăți, deplin.

Are efecte benefice asupra sănătății

Masturbarea are efecte benefice asupra organismului, îmbunătățind circulația sângelui și ritmul cardiac. Anumite studii au demonstrat faptul că reduce semnificativ riscul apariției diabetului de tip 2. Nu mai spunem că, dacă suferi de insomnii, vei dormi noaptea extrem de bine.

femeie sex 2

Are efecte benefice asupra psihicului tău

Masturbarea te ajută să scapi de stresul de peste zi și îți îmbunătățește starea de spirit. Pe de-o parte plăcerea intensă, iar pe de altă parte activitatea hormonală îți vor da o stare de euforie și optimism. Este ca un drog sănătos și o porție, din când în când, este recomandată. Masturbarea previne și luptă împotriva anxietății și a depresiei.

Îți îmbunătățește viața sexuală

Este mai mult decât evident că, odată ce ajungi să-ți cunoști perfect corpul, viața ta sexuală se va îmbunătăți considerabil. Asta, pentru că vei fi în măsură să-i sugerezi partenerului ce-ți place și ce nu-ți place. Îl poți ghida în așa fel încât să-ți ofere plăcere maximă, iar, în acest fel, vei atinge orgasmul. Masturbarea în fața partenerului va condimenta viața voastră sexuală, iar fanteziile vor deveni realitate.

COMENTARII

Lasă un răspuns