4 lucruri pe care să le faci pentru copilul tău în 2022

4 lucruri pe care să le faci pentru copilul tău în 2022

0 528
creioane

Datorită pandemiei globale și a variantei Omicron care se extinde tot mai mult în comunitate, părinții au un obiectiv din ce în ce mai provocator când vine vorba de entertainmentul celor mici.

Chiar dacă școlile s-au redeschis, multe dintre distracțiile extrașcolare sunt încă sub restricții. Astfel, am creat această listă de activități potrivite pe care le poți avea alături de copilul tău, care se va putea dezvolta și distra în același timp.

4 activități pe care ar trebui să le faci pentru copilul tău în acest an

1. Învățarea unei noi limbi oferă beneficii fantastice pentru oamenii de toate vârstele. Cunoașterea limbii engleze, o limbă de tranzit internațional, poate deschide porți pentru a învăța despre noi culturi și idei, dar și acces la oportunități sociale și profesionale interesante.

Copiii au un avantaj atunci când vine vorba de studierea limbilor străine datorită talentului lor natural de a absorbi cu ușurință noile informații. Înscriindu-ți copilul la cursuri de limba engleză, îl vei ajuta să profite la maximum de abilitățile sale impresionante, iar acest lucru ar putea fi cel mai frumos cadou pe care un părinte îl poate face copilului său

2. Participarea la un curs de fitness împreună cu familia este o modalitate distractivă de a combina timpul de calitate petrecut împreună cu exercițiile fizice. Poți accesa o varietate de clase de fitness online sau poți participa fizic ori căutând în mulțimea de videouri interesante postate pe YouTube.

Un videoclip pe un canal de YouTube poate dura de la 10 la 90 de minute și poți găsi antrenamente tematice, încorporând muzică și personaje din desenele animate pentru a ajuta copiii să rămână focusați și implicați pe toată durata activității.

3. Oferă-i copilului tău o cameră foto și mergeți în natură pentru a-l pune să facă poze la plante și insecte. Dacă sunt suficient de mari, micuțul le poate căuta apoi pe internet sau poate folosi o aplicație mobilă pentru a identifica creatura sau planta fotografiată.

Lasă-l să exploreze și să învețe cât de minunată este natura, iar ca sarcină suplimentară îl poți pune să planteze o floare sau o legumă, pe care să o monitorizeze în timp și să-i verifice progresul de creștere periodic. Dacă locuiești într-un apartament, atunci poți opta pentru cultivarea anumitor tipuri de legume sau flori folosind recipiente ori ghivece pe balcon sau chiar în interiorul casei.

4. TikTok a cunoscut o popularitate imensă la începutul pandemiei.  Acum, la doi ani distanță, toată lumea poate crea un videoclip care să devină viral peste noapte. Dar nu este absolut necesar să folosești și să postezi public pe o astfel de aplicație pentru a te distra și a face dansuri sincronizate, mima alte challenge-uri alături de prichindelul tău.

Creează propriul videoclip muzical și distrează-te cu întreaga familie folosindu-te pur și simplu de telefonul mobil, recomandă GoodtoKnow. Trimite apoi clipurile filmate prietenilor și familiei pentru a vă amuza copios.

COMENTARII

Lasă un răspuns