4 tipuri de femei cu care bărbaţii nu vor să se însoare

4 tipuri de femei cu care bărbaţii nu vor să se însoare

0 5064
tineri casatoriti

Poate te întrebi de ce toate prietenele tale sunt căsătorite, au copii, şi-au întemeiat o familie, iar tu nu poţi duce nici măcar o relaţie de-o lună. Nici un bărbat cu care te întâlneşti nu vrea să facă pasul cel mare, iar relaţiile tale se termină la fel de repede cum au început. Ceva nu e în regulă, nu crezi? Însă, în loc să dai vina pe el, gândeşte-te dacă nu cumva eşti chiar tu de vină. Iată patru tipuri de femei cu care bărbaţii nu se vor însura niciodată! Dacă te regăseşti în tiparele de mai jos, schimbă-ţi ACUM comportamentul!

1. Femeia neputincioasă

În fiecare bărbat zace câte un mic super-erou, însă, când iubita lui are nevoie de ajutor de 5 ori pe zi, lucrurile încep să se complice, iar relaţia devine pentru el o povară. “Iubitule, vino acasă pentru că s-a ars un bec!” “Iubitule, nu pot să deschid uşa cu cheia”. “Iubitule, mi s-a stricat maşina”. Iubitule, m-am rătăcit şi nu găsesc adresa!” Nu mai punem la socoteală că se plânge non stop: de salariul prea mic, de colegii de la serviciu, de vremea de afară etc şi dramatizează toate micile probleme care apar. Dar, bine că are lângă ea un bărbat care să se descurce în locul ei! Pentru că ea nu poate face nimic fără ajutor. Pe această femeie nu te poţi baza pentru că este genul care aşteaptă să-i rezolve alţii problemele. Bărbatul de lângă ea se gândeşte la situaţiile în care şi el va avea nevoie de susţinere. Dar nu va fi nimeni pe care să se poată baza.

2. Femeia psycho

Aceste femei sunt, de obicei, foarte frumoase, iar multor bărbaţi nici nu le vine să creadă că sunt băgaţi în seamă de ele. Însă, nu ştiu ce-i aşteaptă. Vorbim despre femei cu un comportament deviant şi labil: acum sunt tandre şi iubitoare, iar în următoarea clipă îşi schimbă radical dispoziţia: au excese de furie, sunt nemulţumite, trec prin etape contradictorii de bucurie, tristeţe, fericire, furie sau depresie. Au reacţii imprevizibile şi nici nu ştii cum să te mai porţi cu ele. Nu sunt femei alături de care să construieşti o relaţie solidă, bazată pe înţelegere, şi respect.

3. Femeia dependentă

Vorbim despre o dependenţă fizică şi emoţională. O astfel de femeie are nevoie de prezenţa iubitului ei ca de aer. Astfel, îl va suna de 20 de ori pe zi, iar dacă nu i se răspunde, va face atacuri de panică. Mai mult, nu-l va lăsa să-şi mai petreacă timpul liber cu prietenii, iar orice încercare de-a lui se va sfârşi cu o criză de plâns. Bărbatul trebuie să-i spună non stop că o iubeşte, că nu ar înşela-o niciodată, iar asta pentru că ea nu are încredere în primul rând în ea însăşi. De la a treia întâlnire vorbeşte despre căsătorie şi îi spune partenerului că el este tot universul ei, marea iubire şi sufletul pereche. O astfel de femeie nu face decât să-şi sperie partenerii.

4. Femeia obsedată de control

Această femeie îşi controlează viaţa în cele mai mici detalii şi, din păcate, încearcă să controleze şi viaţa bărbatului de lângă ea. Este o fire dominatoare şi se poartă cu iubitul ei ca şi cum i-ar fi şefă. Ea ia toate deciziile şi nu acceptă părerea nimănui. Dacă ea spune că aşa e, păi aşa e! Ea decide cu ce se îmbracă iubitul ei, cu cine se întâlneşte, cum trebuie să vorbească în public, cum trebuie să se comporte etc. Va încerca să-l îndepărteze de prietenii lui şi să-l izoleze pentru că, altfel, i-ar fi mai greu să-l controleze.

Sursa foto: Unsplash

COMENTARII

Lasă un răspuns