5 idei geniale ca să-ţi ascunzi firele de păr albe dacă nu...

5 idei geniale ca să-ţi ascunzi firele de păr albe dacă nu vrei să te vopseşti!

Firele albe pot fi mascate foarte uşor, iar asta fără să te vopseşti şi fără să-ţi deteriorezi părul. Mimi îţi dă câteva trucuri pe care să le urmezi pentru a le ascunde în aşa fel încât să nu fie absolut deloc observate. Uite ce trebuie să faci! Ascult-o pe Mimi!

 

Împleteşte părul

Este o modalitate foarte simplă dar foarte eficace de a ascunde firele de păr albe. Nu trebuie decât să-ţi împleteşti părul în şuviţe subţiri ca în imaginea de mai sus.  Firele albe se vor pierde pur şi simplu printe cele de culoare naturală şi nimeni nu-ţi va bănui secretul.

 

Fă-ţi bucle

Dacă ai multe fire albe de păr, care nu mai pot fi ascunse sub împletituri, ai putea încerca să-ţi faci bucle. Nu-ţi trebuie decât un ondulator şi puţină răbdare. Atenţie! Coafează-te în aşa fel încât firele albe de păr să fie ascunse cât mai în spate capului, în zona cefei.

 

Prinde părul în şuviţe folosind accesorii de păr

Un alt truc: dacă nu vrei să-ţi împleteşti părul în şuviţe, îl poţi prinde cu agrafe. În zona în care se vede păr alb poţi folosi agrafe de mărimi mai mari sau accesorizate cu pene.

 

Poartă eşarfă

Eşarfa nu se poartă numai la gât, o poţi purta şi pe cap sub formă de turban sau bandană. Este un accesoriu uşor extravagant care te va scoate în evidenţă. Iar părul tău va fi ferit privirilor.

 

Pune-ţi extensii

Este varianta cea mai scumpă însă dă rezultate pe măsură. Acoperă firele de păr albe cu extensii care îţi vor da senzaţia unui păr foarte bogat şi plin de volum.

COMENTARII

Lasă un răspuns