5 idei pentru un machiaj smokey perfect! Încearcă și tu să te...

5 idei pentru un machiaj smokey perfect! Încearcă și tu să te joci cu culorile!

0 2694

Machiajul smokey nu presupune doar culori închise precum negrul sau negru cărbune. Dimpotrivă. Te poți juca în voie cu tonuri și diverse culori obținând același efect: o privire pătrunzătoare care-ți conferă un aer dramatic, ce epatează dar care este, deopotrivă, stilat și elegant. Mimi îți spune ce culori să alegi și cum să le combini pentru un look sofisticat. Ascult-o pe Mimi!

minimalist smokey

1. Machiaj smokey minimalist

Este un machiaj care poate fi purtat zi de zi, chiar şi la serviciu. Motivul? Culorile, precum rozul pal şi bejul, sunt blânde şi nu-ţi vor aspri privirea. Atenţie însă! Este recomandat să foloseşti gene false sau o mascara cu efect de alungire şi curbare a genelor. Asta pentru că machiajul, nefiind unul foarte puternic, nu va reuși, singur, să te facă să obții efectul scontat: cel al unei priviri pătrunzătoare.

bleu smokey

2. Albastru safir

Când vine vorba despre machiaj, culoarea albastră nu se va demoda niciodată. Dimpotrivă. Îţi va da un aer romantic, misterios. Nu trebuie decât să combini nuanţa albastră cu pigmenţi de culoare verde şi puţin glitter. Vei avea o privire care va fura multe inimi.

violet smokey

3. Verde metalizat şi violet

Fashionistele îndrăzneţe pot opta pentru un machiaj smokey în culori tari, vibrante şi puternice. Alege ca şi nuanţe verdele metalizat, rozul şi movul. Efectul va fi garantat dacă vei contura cu tuş negru coada ochilor.

gri smokey

4. Gri sofisticat

O altă idee pe care o poţi lua în seamă pentru un machiaj smokey soft: să combini nuanţe de gri de la cele mai deschise până la cele mai închise, negru şi verde metalizat pentru conturul pleoapelor inferioare.

violet intens smokey

5. Violet intens

Un machiaj elegant, stilat, care va epata şi care te va scoate în evidenţă se bazează pe culori tari precum violet metalizat, negru, tonuri de maro şi puţin roz pentru conturarea delicată a bazei ochilor. Este potrivit pentru un eveniment de seară.

COMENTARII

Lasă un răspuns