5 lucruri pe care bărbații nu ar trebui să le spună niciodată...

5 lucruri pe care bărbații nu ar trebui să le spună niciodată unei femei. Și, totuși, o fac!

0 1184

N-o fac intenționat, dar se întâmplă des ca bărbații să spună lucruri ce-ar deranja orice femeie, oricât de îngăduitoare și tolerantă ar fi. Te regăsești într-una din situațiile de mai jos?  Mimi îți spune care sunt cinci dintre cele mai nereușite remarci care ar putea declanșa un război în cuplu. Ascult-o pe Mimi!

 

 Doamne, cu ce te-ai îmbrăcat??

Poate te-ai îmbrăcat într-un anume fel special pentru întâlnirea cu iubitul tău. Poate că nu te simți tocmai confortabil în rochia cea strâmtă, dar știi că îi plac picioarele tale, așa că faci o excepție pentru a-i face lui pe plac. Sau, pur și simplu, adori ținuta respectivă, o porți cu plăcere și te simți minunat. Un bărbat ar trebui să nu îți spună niciodată că hainele tale sunt nepotrivite. Sau, cel puțin, nu sub forma asta grosolană. Oricărei femei îi cade foarte prost o astfel de remarcă. E groaznic atunci când tu te chinui să fii sexy, să arăți bine, iar el dă cu măciuca-n baltă. Câtă lipsă de tact!

Bleah!! Eu nu mănânc așa ceva!

Tu te chinui să-i pregătești ceva bun de mâncare sau poate un desert, iar el se uită lung și îți spune verde-n față că nu se atinge de „chestia” aia. Sunt zile în care ești atât de obosită încât numai de gătit nu-ți arde. Nu știi cum să ajungi mai repede în pat și să dormi. Însă nu este posibil mereu. Pentru că vine ora cinei, iar tu trebuie să pregătești ceva bun. Iar în loc de laude, primești ceva de genul..„Ce e aia?? Eu nu mănânc așa ceva!”

Nu-mi plac prietenii tăi!

Niciodată să nu-i spui unei femei că nu-ți plac prietenele ei cele mai bune. Vei deschide o cutie a Pandorei, iar conflictul va fi iminent. Prietenia dintre doi bărbați este foarte diferită față de prietenia dintre două femei. Femeile sunt, între ele, mult mai intime, mult mai deschise, empatizează foarte mult. Să-i spui iubitei tale că prietenele ei nu-ți sunt pe plac e una dintre marile greșeli pe care le poți face, ca bărbat.

Încă ți-e foame, după cât ai mâncat?

Încă un punct foarte sensibil pe care ți-l atinge din plin…Nu-și dă seama, dar te jignește. Căci, numai tu știi ce înseamnă chinul dietelor drastice, chinul de la sală și poftele cu care te lupți zi de zi. Normal că ți-e foame, ai mânca tot frigiderul, dar încerci să-ți menții silueta abținându-te de la mâncare. Nu mai spunem că o astfel de remarcă poate fi interpretată și mai rău, ceva de genul „Doamne, cât poți să mănânci!” Nu este corect! Un bărbat elegant, care știe cum să se poarte cu o femeie nu-i va spune niciodată așa ceva.

Ce ți-ai făcut la păr?!?

Poate că tu te-ai dus la coafor ca să arați bine pentru el, iar el, iubitul tău, nu numai că nu apreciază, dar te întreabă uimit ce ți-ai făcut la păr. În traducere liberă – „Arăți groaznic!” Te-ai tuns, te-ai vopsit, ți-ai făcut bucle. Este absolut normal ca o femeie să încerce să se reinventeze mereu. Dacă tu te simți bine în pielea ta, nimic nu mai contează. Un bărbat ar trebui să aprecieze faptul că femeia de lângă el are grijă să fie mereu atrăgătoare, că se îngrijește și pune preț pe aspectul său.

COMENTARII

Lasă un răspuns