5 mituri despre mărimea penisului în care să nu mai crezi

5 mituri despre mărimea penisului în care să nu mai crezi

0 3825

 Foarte multe femei, odată ce au întâlnit un bărbat care le place, încearcă să ghicească şi cât de dotat este. Unele sunt atente la mărimea picioarelor, la înălţime, greutate, altele sunt atente la mâinile lui. Însă, ce se ascunde în pantalonii iubitului tău vei şti în momentul în care vei vedea. Până atunci însă, nu crede toate miturile pe care le-ai auzit pentru că ai putea rămâne foarte dezamăgită.

barbat picioare mari1. Mărimea labei piciorului

Se spune că un bărbat care poartă un număr mare la pantofi este bine dotat. Însă, acest lucru nu s-a demonstrat ştiinţific şi, prin urmare, nu ar trebui luat în considerare. Dacă vei merge pe această idee, cum că mărimea penisului se află în strânsă legătură cu mărimea labei piciorului, s-ar putea să fii foarte dezamăgită.

barbat inalt2. Înălţimea

Pare logic să credem că, cu cât un bărbat este mai înalt, cu atât şi penisul său va fi mai mare, păstrând o proporţie firească şi naturală. Însă, această teorie este doar un mit! Există bărbaţi de 1,90 m care au penisul mic cât un baby carrot şi bărbaţi mai scunzi care au cu ce se lăuda în pantaloni. Mărimea penisului nu are nici o legătură cu înălţimea bărbatului.

marul lui adam3. Mărul lui Adam

Un alt mit spune că, cu cât un bărbat are mărul lui Adam mai proeminent, cu atât şi lungimea penisului său va fi mai mare. Mărul lui Adam este un semn al virilităţii şi masculinităţii, atrage privirile asupra gâtului – o zonă extrem de vulnerabilă – iar apoi asupra muşchilor pectorali. Dar asta nu înseamnă că mărul lui Adam este vreun indicator al mărimii penisului. Nici nasul sau urechile mari nu au vreo legătură.

barbat de culoare4. Rasa

Se spune că bărbaţii de culoare au penisul mare, iar cei asiatici îl au mai mic. Nu este un lucru dovedit ştiinţific, ci doar un mit acceptat de toată lumea, fără a exista vreo dovadă în acest sens. Această idee a prins însă atât de bine încât, într-o vreme, prezervativele de mărimi mari erau comercializate în cutii negre.

barbat maini5. Degetele mâinilor

Privind mâinile unui bărbat, poţi afla foarte multe despre viaţa lui. Vei şti dacă fumează, dacă este căsătorit sau în ce domeniu lucrează. Nu de alta dar, dacă e muncitor pe şantier, sigur îţi vei da seama. Însă pot mâinile să-ţi spună cât de dotat este? Se pare că da! Priveşte-i cu atenţie degetele arătător şi inelar. Cu cât arătătorul este mai mic decât inelarul, cu atât şi penisul lui va fi mai mare. Acest lucru a fost descoperit în urma unui studiu efectuat în Corea de Sud la care au participat doar 144 de voluntari, deci un număr restrâns. Aşadar, este foarte posibil ca urmând această teorie, să fii dezamăgită.

COMENTARII

Lasă un răspuns