5 moduri în care poți folosi aspirina, dar NU ca medicament!

5 moduri în care poți folosi aspirina, dar NU ca medicament!

0 1978

Știai că aspirina, în afara faptului că-ți ia durerea de cap cu mâna, te poate ajuta și în alte situații care chiar par fără ieșire? Iată câteva modalități prin care aceste pastile îți fac viața mai ușoară și te scot din impas când nimic altceva pare că nu mai funcționează!

1. Înlătură petele de gălbenuș

Petele de gălbenuș se curăță destul de greu de pe materialele textile. Aspirina însă le va veni de hac! Pisează mai multe aspirine, amestecă pulberea cu puțină apă caldă până ajungi la consistența unei pase mai groase și aplică acestă pastă pe zonele pătate. După jumătate de oră, spală materialul textil așa cum o faci de obicei.

tricouri

2. Curăță petele de transpirație de pe haine

Ai observat pete galbene de transpirație pe haine care nu mai ies la spălat? Pisează câteva aspirine, adaugă puțină apă caldă și întinde pasta formată pe zonele pătate. Lasă să acționeze două ore, iar apoi spală rufele cum o faci de obicei.

3. Împiedică apariția mucegaiului

Pentru a preveni apariția mucegaiului în interiorul obiectelor de mobilier din baie precum dulapurile sau masca de la chiuvetă,  lasă mai multe aspirine într-un sertar sau pe un raft. Pastilele vor absorbi umezeala care se formează și, astfel, vei ține departe depunerile.

femeie ingrijire ten

4. Ajută la exfolierea tenului

Pisează mai multe aspirine, amestecă pulberea cu apă și aplică pasta formată pe față. Masează blând și circular obrajii, fruntea, zona nasului și a bărbiei. Aspirina va acționa la fel ca un produs cosmetic de exfoliere pe care îl cumperi din magazin.

5. Ai rămas fără baterie la mașină? Te ajută aspirina!

Mașina ta nu mai pornește pentru că te-a lăsat bateria? Nu trebuie decât să pui câteva aspirine înăuntru . Acidul din aspirină se va combina cu acidul sulfuric din baterie, iar mașina va porni. Dar nu va dura mult și iar vei rămâne în pană, așa că este recomandat să te oprești la primul magazin și să cumperi o baterie nouă.

COMENTARII

Lasă un răspuns