5 semne care îți spun că trebuie să-l părăsești ca să nu...

5 semne care îți spun că trebuie să-l părăsești ca să nu suferi mai târziu

0 1448

La începutul unei relații toate par bune și frumoase. Nu vă cunoașteți foarte bine și tinzi să vezi doar lucrurile bune. Însă, după câteva întâlniri, poți observa, într-adevăr, ce fel de om este bărbatul de lângă tine. Mare atenție! Comportamentul său de acum, atitudinea sa din prezent s-ar putea răsfrânge și asupra ta la un moment dat. Mimi îți spune care sunt cele 5 semne care să te pună pe gânduri și care îți spun că ar trebui să-l părăsești. Spre binele tău. Ascult-o pe Mimi!

 

1. Nu mai există atracție sexuală

Nu lăsa nici un bărbat să te învinovățească doar pe tine pentru lipsa de sex din cuplu. Și, în nici un caz,  nu face sex cu el doar pentru a scăpa de gura lui sau din obligație. Dacă nu mai există deloc atracție sexuală, dacă bărbatul de lângă tine nu te mai atrage este inclusiv și vina lui. Nu în întregime a lui, dar și-a adus și el partea sa de contribuție. În cazul în care simți că nu există atracție sexuală încă de la începutul relației, lucrurile sunt foarte clare: renunță la el și caută pe altcineva. Ia-ți libertatea de a alege ce este bun în primul rând pentru tine.

cuplu care se cearta

2. Este o persoană abuzivă

Abuzul poate fi emoțional, fizic sau verbal. Dacă observi că bărbatul de lângă tine se poartă abuziv cu cei din jur, ia în calcul faptul că s-ar putea să-i cazi și tu victimă. Există foarte multe semnale pe care el ți le dă fără să vrea și pe care nu ar trebui sub nici o formă să le treci cu vederea. Multe femei merg pe ideea că un astfel de bărbat se va schimba cu timpul. Dar, din păcate, de cele mai multe ori, nu se întâmplă așa.

3. Este mereu prea ocupat pentru a-ți acorda atenție

Nici nu-ți imaginezi câte femei acordă circumstanțe atenuante bărbaților care le neglijează! Foarte multe! Dar tu nu trebuie să fii tolerantă din acest punct de vedere. O femeie simte imediat când se află pe locul doi sau chiar pe ultimul în viața iubitului ei. Iar dacă tu crezi că acest comportament se va schimba, te înșeli. Cum ai putea să te gândești că, dacă acum te evită, mereu îți spune că este ocupat, că are treabă, pe viitor îți va acorda tot timpul său liber? Un bărbat îndrăgostit, care iubește cu adevărat este numai și numai al femeii de lângă el, își dorește s-o știe aproape, să împărtășească cu ea absolut totul.

4. Nu mai aveți nimic în comun

Poate că la început ți s-a părut interesant, șarmant, poate că te atrage fizic, poate că este pe placul tău. Însă, mare atenție! Dacă nu împărtășiți valori comune – la modul general vorbind – asta ar trebui să-ți dea de gândit. Pentru că iubirea pasională de la început nu ține o veșnicie. Și apoi ce mai faceți împreună? Ce vă mai ține legați unul de altul dacă nu aveți nimic în comun?

5. Se poartă urât cu cei din jur

Poate că cu tine se poartă frumos, este atent și totul ți se pare în regulă. Dar fii atentă la comportamentul lui în public. O persoană care este agresivă verbal, care simte plăcere atunci când umilește pe cineva de rang inferior (angajații pe care îi are subordine, un chelner care vă servește într-o seară la masă etc) ar putea să se poarte la fel și cu tine, într-o bună zi. Dacă vezi că nu-i respectă pe cei de lângă el, ar trebui să renunți la relație. Spre binele tău.

COMENTARII

Lasă un răspuns