5 trucuri în ritualul zilnic de frumusețe. Uite ce ne învață experții!

5 trucuri în ritualul zilnic de frumusețe. Uite ce ne învață experții!

0 2221

Ai grijă de tenul tău, de părul tău, te machiezi corect, ai o manichiură perfectă însă, cu toate acestea, observi femei care parcă nu se chinuie deloc pentru a fi frumoase. S-ar putea să ai dreptate, iar asta pentru că ele apelează la câteva trucuri pe care tu nu le știi. Iată mai jos 5 secrete pentru un look impecabil!

anticearcan cefacemimi.roCum folosești corect anticearcănul

Este firesc să aplici anticearcănul în zona de sub ochi. Pentru că e anticearcăn. Însă, există un truc la care poți apela pentru un adevărat efect de lifting. Trasează un triunghi coborând spre pomeți, către colțurile buzelor. Fața ta va deveni, dintr-o dată, foarte luminoasă, întinerită și fresh. Anticearcănul trebuie folosit după ce te-ai dat cu fond de ten. Însă, mare atenție la nuanțele celor două produse! Nu trebuie să existe o discrepanță foarte puternică între ele!

manichiura cefacemimi.roȚi-ai făcut manichiura? Așa usuci rapid lacul de unghii

După ce ai aplicat și ultimul strat de ojă, va trebui să aplici lacul de uscare rapidă. Dar ce te faci dacă nu ai un astfel de produs în casă? Răspunsul e simplu: ține mâinile pentru câteva minute în apă rece! Poți folosi un bol în care ai adăugat puțină apă și mai multe cuburi de gheață.

anticearcan cefacemimi.roCum te machiezi după o noapte „albă”?

După o noapte în care fie nu ai dormit deloc, fie ai dormit foarte puțin, ochii te vor trăda întotdeauna. Te vei trezi cu cearcăne, pleoape umflate și ochi iritați. Pentru a masca aceste urme vizibile ale unei nopți zbuciumate, folosește cu încredere anticearcănul. Dar, nu oricum! Aplică produsul într-un strat subțire sub linia sprâncenelor, sub pleoapa inferioară și în colțul interior și exterior al ochilor.

mascara cefacemimi.roS-a uscat rimelul? Te ajută soluția salină!

Un tub de mascara are, după desigilare, o perioadă de valabilitate de maximum trei luni. După aceea, produsul se îngroașă și chiar se usucă. Ce faci dacă te afli într-o astfel de situație? Toarnă în recipient câteva picături de soluție salină și agită bine tubul. Vei observa că rimelul va deveni subțire și fluid. Folosește-l cu încredre, dar nu uita să-ți cumperi, totuși, altul!

ondulator gene cefacemimi.roCum folosești ondulatorul de gene

Pentru un efect maxim, înainte de a folosi ondulatorul de gene, încălzește-l puțin cu uscătorul de păr setat la o temperatură înaltă. Apoi, folosește-l cum o faci de obicei. Vei observa că genele tale vor fi întoarse, iar forma lor super-curbată va rezista mai mult timp.

COMENTARII

Lasă un răspuns