5 vise erotice explicate de psiholog

5 vise erotice explicate de psiholog

femeie vise erotice

Eşti o femeie cu o viaţă amoroasă fericită şi împlinită, iubeşti şi eşti iubită… însă, cu toate acestea, de ce ai visat astă noapte cum făceai sex cu colegul de birou sau cu fostul prieten din liceu? Asta înseamnă că, de fapt, eşti nefericită în relaţia ta de cuplu? Că îţi doreşti, în subconştient, altceva decât îţi oferă partenerul tău? Puţin probabil! Mimi îţi spune ce semnifică 5 dintre visele tale erotice cu şi despre alţi bărbaţi! Ascult-o pe Mimi!

 

Potrivit psihoterapeutului Debby Herbenick, răspunsurile sunt cu totul altele faţă de ce gândim noi şi nu trebuie să ne facem griji. Visele erotice sunt normale şi nu ar trebui să ne ruşinăm. Uite se semnifică cele mai comune vise erotice pe care le poţi avea cu o altă persoană, în afara soţului sau a iubitului tău.

 

cele mai bune prietene

Visezi că faci dragoste cu o femeie

Pe cât de şocant poate părea unora, acest vis este unul destul de comun, spune psihoterapeutul. „Multe femei visează că fac sex cu o altă femeie, chiar dacă în viaţa de zi cu zi ele sunt atrase numai de bărbaţi. Deci, ce se petrece? În primul rând, trebuie să luăm în considerare faptul că, în societatea de azi, atât de emancipată şi liberă în gândire, există, vrem, nu vrem, o oarecare obsesie apropo despre sexul dintre două femei. Însă, pe de altă parte, trebuie să ştii că, dacă visezi că faci dragoste cu o femeie pe care o cunoşti, asta înseamnă că simţi pentru ea sentimente puternice de prietenie, de amiciţie. Din punct de vedere sentimental, în viaţa „reală” eşti foarte apropiată de fata din vis. În timp ce visezi, aceste sentimente de pură amiciţie pot atinge un alt nivel. Însă, este foarte puţin probabil ca tu să ai, în realitate, probleme în ceea ce priveşte orientarea ta sexuală. Asta, dacă nu cumva, eşti atrasă fizic de femei şi în realitate.

Sex nebun cu fostul iubit

Nu te-ai mai gândit la fostul iubit de ani şi ani de zile însă uite că tocmai ce ai visat că faceţi sex sălbatic. Nu te ruşina şi nu te îngrijora! „Nu este deloc anormal ca o femeie să viseze că face amor cu fostul…chiar dacă fiecare dintre cei doi are propria familie şi copii. De ce se întâmplă acest lucru? Poate că încă mai eşti îndrăgostită de el? S-ar putea să nu. Creierul procesează amintiri foarte vechi, pe care le scoate, uneori, la suprafaţă. Imaginea fostului iubit este stocată undeva adânc în memoria ta, alături de alte sute şi sute de amintiri. Aşa cum bărbaţii, uneori, visează momentele de glorie pe care le-au petrecut în liceu, în facultate, în armată…aşa şi femeile îşi amintesc în vis despre ceea ce le-a marcat în bine sau rău în trecut.

cearta femeie si barbat

Sex cu un bărbat pe care nu îl suporţi în viaţa reală

Nu-l suporţi, nu te atrage deloc din punct de vedere sexual, te enervează la culme şi, cu toate acestea, visezi cum faceţi dragoste. Potrivit psihoterapeutului Tina B. Tessina, cunoscută peste Ocean ca Dr. Romance, un astfel de vis nu este decât o confirmare a sentimentelor tale în viaţa reală, de zi cu zi. Astfel, visul tău erotic nu este decât o prelungire a sentimentelor tale reale în ceea ce priveşte acea persoană. În cazul de faţă, sentimentele sunt negative. Practic, un vis pasional şi despre o persoană pe care n-o suporţi nu înseamnă decât că eşti, într-adevăr, foarte furioasă pe acel bărbat, că te enervează, te stresează şi nu-l vrei prin preajmă.

Sex cu prietenul cel mai bun al iubitului tău

Ups! Aşa ceva este interzis! Nicidecum! Prima explicaţie ar fi că este vorba doar de o pură curiozitate. În subconştient te gândeşti, probabil, oare cum ar fi cu el în pat? Oare cum face el sex? Însă, mai există o explicaţie. Este vorba despre fructul interzis, un tabu, ceva ce nu se face, nu e voie, nu e acceptabil. Şi, ceea ce nu ai, pare întotdeauna mai bun, mai frumos, mai incitant, mai sexy. Pe de altă parte, s-ar putea să fie şi un semnal că viaţa ta amoroasă a intrat în rutină, ceea ce înseamnă că ar trebui să readuci pasiunea în dormitor.

Sex cu iubitul tău care are faţa şi vocea unui bărbat străin

Iubitul sau soţul tău este blond şi slab, iar tu visezi că faci sex cu el însă este, totuşi, o persoană diferită: are corpul unui culturist şi accent franţuzesc!! Medicul Herbenick spune că acest vis poate fi un semnal pe care ar trebui să-l iei în considerare. Este foarte posibil să ai nevoie în viaţa ta de mai multă pasiune. „Câteodată se întâmplă ca partenerii să devină din ce în ce mai leneşi şi mai plictisiţi la capitolul sex. Asta, pentru că ne cunoaştem reciproc foarte bine. Ştii ce gândeşte, ce urmează să spună, ce-i place, ce urmează să-ţi ofere în pat. Însă, nu trebuie să uităm un lucru: indiferent de cât de bine ne cunoaştem partenerul, acesta are doza lui de mister pe care, însă, trebuie să o descoperi şi s-o scoţi la suprafaţă dacă eşti suficient de curioasă. Ce e de făcut? Adu-ţi aminte de zilele în care vă iubeaţi ca doi nebuni, când pasiunea plutea în jurul vostru. Reînvie ceea ce a fost odată!

COMENTARII

Lasă un răspuns