6 exercitii fizice pentru intarirea muschilor fesieri

6 exercitii fizice pentru intarirea muschilor fesieri

0 4794

Un posterior ferm este rezultatul multor exercitii fizice, iar pentru a ajunge la formele pe care ti le doresti trebuie sa muncesti, nu gluma. Bineinteles, este absolut necesar sa urmezi si o dieta saraca in grasimi, zahar si sare. Cu toate acestea, trebuie sa stii ca nu toate exercitiile fizice sunt epuizante. Mimi iti prezinta 6 modalitati simple si usoare care iti modeleaza formele corpului asa cum iti doresti. Si poti exersa chiar la tine acasa. Ascult-o pe Mimi!

 

Exercitiul 1

Acest exercitiu presupune putine miscari, dar este extrem de eficient. Intinde-te cu fata in jos, iar capul sprijina-l pe brate ca in fotografia alaturata. Flexeaza genunchiul drept si sprijina laba piciorului pe piciorul stang. Ridica apoi genunchiul indoit cativa centimetri de la pamant dar fara a ridica si soldul.  Fa cate exercitii poti, iar apoi schimba piciorul, indoindu-l pe cel stang.

 

 

 

Exercitiul 2

Pentru acest exercitiu ai nevoie de doua gantere. Stai in picioare cu genunchii usor flexati, iar picioarele usor departate. Tine ganterele in fata, la nivelul coapselor. Apleaca trunchiul pana ajunge paralel cu podeaua tinand ganterele cat mai aproape de corp. Fa cateva exercitii de acest fel, de preferat cat de multe poti.

 

Exercitiul 3

 

Si pentru acest exercitiu ai nevoie de doua gantere. Picioarele trebuie sa fie usor departate. Flexeaza genunchii tinand spatele drept, puca cele doua gantere si ridica-te apoi in picioare. Repeta exercitiul de cateva ori.

 

 

Exercitiul 4

Intinde-te pe spate. Ridica ambele picioare, indoaie genunchii si incearca sa-ti “lipesti” talpile una de alta. Apoi extinde picioarele lateral cat de mult poti. Revin-o la forma initiala cu talpile “lipite” si repeta exercitiul.

 

Exercitiul 5

Asaza-te in genunchi si sprijina-te cu mainile de podea. Ridica piciorul drept si arcuieste-l spre stanga. Apoi indreapta piciorul si arcuieste-l din nou. Dupa ce ai facut cateva exercitii, executa aceleasi miscari cu piciorul stang.

 

Exercitiul 6

Stai  pe spate cu bratele intinse in lateral.  Flexeaza piciorul drept iar pe cel stang ridica-l cativa centimetri de la pamant. Din aceasta pozitie incearca sa-ti ridici piciorul stang cat mai sus, pana la nivelul coapsei drepte. In acelasi timp ridici si corpul sprijinindu-te pe umeri si ceafa. Trebuie sa existe o linie dreapta intre corpul ridicat si piciorul stang ridicat.  Revino la pozitia initiala si repeta exercitiul de cate ori poti.

COMENTARII

Lasă un răspuns