6 remedii naturiste ca să scapi de petele inestetice de pe dinţi

6 remedii naturiste ca să scapi de petele inestetice de pe dinţi

0 13595

Sănătatea danturii tale este strâns legată de sănătatea întregului tău organism şi joacă un rol foarte important în menţinerea sănătăţii inimii. Dacă nu ştiai acest lucru, află că este adevărat! Pe de altă parte, trebuie să ştii că acolo unde nu te ajută pasta de dinţi, te vor ajuta alte produse precum cele naturiste. Mimi îţi spune cum să scapi de petele inestetice care ţi-au colorat dantura, cum să elimini toxinele cavităţii bucale şi cum să ai dinţi albi şi strălucitori. Ascult-o pe Mimi!

 

carbune medicinal activat

 

 1. Foloseşte cărbune activat

Cărbunele te va ajuta să scapi de petele de pe dinţi care se formează din cauza consumului de cafea, sucuri acidulate, coca cola, vin roşu, fructe de pădure dar şi din cauza fumatului. Mai mult, dantura ta va deveni, în timp, albă şi strălucitoare. Cărbunele are rolul de a albi dinţii, de a înlătura tartrul depus dar şi toxinele care se regăsec în cavitatea bucală. Nu trebuie decât să foloseşti capsule de cărbune activat. Desfă o capsulă, extrage praful de cărbune activat şi presară-l pe o periuţă de dinţi umezită înainte. Spală-te cu acest produs aşa cum o faci în mod obişnuit folosind pasta de dinţi şi aşteaptă câteva minute înainte de a clăti gura. În timpul periajului, dinţii tăi vor fi negri, însă, după periaj vor deveni albi şi strălucitori.

coaja de portocala

2. Coajă de portocală

Studiile au demonstrat faptul că partea albă a cojii de portocală funcţionează ca un adevărat solvent care îndepărtează petele de pe dinţi. În cazul în care îţi faci probleme din cauza acidului pe care îl poate conţine coaja de portocală, nu trebuie să te îngrijorezi. Aceasta nu conţine acid, iar dinţii tăi vor fi protejaţi. Ce trebuie să faci? Masează blând fiecare dinte folosind partea albă a cojii de portocală, iar apoi clăteşte gura.

banana

3. Coajă de banană

Ca şi în cazul cojii de portocală, masează dantura folosind partea albă a cojii de banană. Acest tratament trebuie urmat în fiecare zi timp de 2 săptămâni pentru a-şi face cu adevărat efectul.

SONY DSC

4. Mănâncă mere

Un măr pe zi sau chiar mai multe în perioadele caniculare ale verii îţi vor hidrata organismul şi îţi vor albi dantura. Mărul conţine elemente care îndepărtează cu succes petele de pe dinţi, tartrul şi placa bacteriană.

coaja lamaie

5. Coajă de lămâie

Dacă vrei să obţii un efect de albire imediat, poţi folosi coajă sau suc de lămâie. Masează dantura cu coaja de lămâie şi foloseşte sucul pe post de pastă de dinţi. Mare atenţie însă! Lămâia conţine o mare cantitate de acid citric, iar acesta îţi poate afecta smalţul dentar. Foloseşte acest tratament doar în cazuri extreme şi cel mult o dată la câteva luni.

bicarbonat de sodiu

6. Sare de bucătărie sau bicarbonat de sodiu

Un alt remediu împotriva petelor dentare este sarea fină de bucătărie care poate fi înlocuită şi cu bicarbonat de sodiu. Foloseşte aceste produse în periajul zilnic, masând blând, aşa cum foloseşti pasta de dinţi. Atenţie! Atât sarea cât şi bicarbonatul pot zgâria smalţul dentar.

 

COMENTARII

Lasă un răspuns