6 semne că iubitul tău este nefericit în relația pe care o...

6 semne că iubitul tău este nefericit în relația pe care o aveți

0 2192

O relație care durează ce ceva ani, poate deveni o rutină care, uneori, nu anunță nimic bun pentru viitorul vostru. Bărbatul de lângă tine poate ajunge chiar să devină nefericit și depresiv. Este cazul să iei imediat măsuri. Iată 6 semne că ceva nu este în regulă între voi doi. Mimi îți spune cum să-ți dai seama că iubitul tău este nefericit. Ascult-o pe Mimi!

 

 

magazin produse electroniice

Cumpără obsesiv produse electronice

Se știe că bărbații au o pasiune pentru produsele electronice. Unii însă exagerează foarte mult. Dacă bărbatul de lângă tine începe să cumpere în neștire astfel de produse, este limpede că ceva nu este în regulă. Electronicele sunt „jucăriile” bărbaților și fiecare dintre ei și-ar dori să aibă cât mai multe. Însă, atunci când cheltuiește lunar sume mari de bani pe produse de care, practic, nu are nevoie, înseamnă că între voi există, totuși, o problemă. Vorbim despre telefoane, televizoare, calculatoare, laptopuri, DVD playere și multe altele. Este foarte posibil ca iubitul tău să încerce să-și facă o bucurie cumpărând tot felul de lucruri scumpe dar inutile.

 

cuplu la cina

Este tăcut la masă 

Realizezi, pe zi ce trece, că se închide în el, vorbește din ce în ce mai puțin, iar la masă este complet tăcut. Mai ții minte momentele în care cina însemna bucuria revederii după o zi istovitoare de muncă? Dacă lucrurile s-au schimbat, ar trebui să te gândești serios la motive. E adevărat că stresul și oboseala de peste zi își spun cuvântul însă, dacă el devine din ce în ce mai morocănos, e clar că ceva în relația voastră nu merge.

 

barbat la geam

Nu te mai scoate în oraș

Sâmbătă seara ai vrea să ieșiți în oraș, așa cum o făceați odinioară, însă el îți spune că nu are chef, că este obosit, că vrea să doarmă. Ieșirile devin din ce în ce mai rare, iar în puținele seri în care mergeți la film, în parc sau vă întâlniți cu prietenii, el pare că nu se simte deloc în largul lui. Parctic, nu știe cum să plecați mai repede acasă.

 

bere

 Vrea să iasă din ce în ce mai des cu băieții

Pe de altă parte, există situații în care iubitul tău îți spune din ce în ce mai des că iese cu prietenii lui la o bere, la pescuit, la fotbal, prin baruri sau la concerte. Fără să-și dorească să vii și tu. Acesta este un semn că are nevoie de o schimbare, are nevoie de libertatea dupa care poate că tânjește de ceva vreme. El nu mai este mulțumit cu viața pe care i-o oferi tu și caută să-și găsească singur portițe de ieșire dintr-o relație anostă.

 

joc pe calculator

Timpul liber înseamnă numai joacă pe calculator

În timpul vostru liber, în loc să stați împreună având activități în comun, el se refugiază în fața calculatorului, jucându-se. Dacă nu ar exagera, nu ar fi nici o problemă. Însă, dacă adormi mereu singură pentru că el este prins într-un joc pe computer, ar trebui să iei atitudine. O discuție despre ce-și dorește fiecare de la celălalt ar fi mai mult decât benefică.

 

femei la serviciu

Îți povestește prea mult despre colegii de la serviciu

Observi că viața voastră nu mai este subiect de discuție, pare că nici nu mai contează. În schimb, viața colegilor lui de la serviciu este plină de peripeții. În ultima vreme îți povestește prea mult despe o anumită colegă pe care tu nici n-o cunoști sau despre cum s-au mai distrat și ce au mai făcut băieții de la birou. Practic, nu mai discutați despre voi pentru că nu mai aveți nimic de discutat.

Toate aceste semne nu indică decât un singur lucru: relația voatră trece printr-o criză care trebuie imediat rezolvată. Asta, pentru a nu ajunge, în cele din urmă, la o despărțire. Amândoi acumulați frustrări și, dacă nu discutați deschis, este posibi ca la un moment dat să plecați fiecare pe propriul drum.

COMENTARII

Lasă un răspuns