6 sfaturi ca să-ți amenajezi dormitorul în stil feng shui!

6 sfaturi ca să-ți amenajezi dormitorul în stil feng shui!

Amenajarea dormitorului presupune, pe lângă alegerea obiectelor de mobilier și a decorațiunilor interioare, și cunoștințe în ceea ce privește amplasarea acestora în cameră. Mimi îți spune cum să decorezi dormitorul în stil feng shui, pentru a putea beneficia de cât mai multă odihnă și relaxare. Ascult-o pe Mimi!

 

 

 

Camera trebuie să fie luminoasă

Dormitorul tău trebuie să aibă ferestre mari, acoperite cu perdele de culoare deschisă. Asta, pentru ca lumina să poată pătrunde nestingherită în încăpere. Lumina îți va da o stare de bine, energie pozitivă și optimism.

Patul nu trebuie să stea lângă ușă

Patrul trebuie poziționat cât mai departe de ușă, dar nu pe peretele cu ușa. Tăblia lui trebuie să se sprijine pe un perete solid, însă pe laterale va trebui să existe spațiu. Dacă lipești patul de perete fără a avea spații de mișcare în stânga și în dreapta lui, te vei simți înghesuită și nu vei beneficia de confort. Spatiul din fața patului trebuie să fie cât mai mare, pentru a avea o viziune cât mai largă asupra camerei.

Nu plasa oglinzi în fața patului sau lângă pat

 Oglinzile amplasate în fața patului, în dreapta sau în stânga lui îți afectează negativ relația de cuplu. Deși oglinzile sunt recomandate pentru camerele mici, amplasează-le cât mai departe de locul în care dormi.

Ține zilnic ferestrele deschise

Ferestrele trebuie să fie deschise zilnic cel puțin jumătate de oră. Acest lucru va ajuta la acumularea în încăpere a energiilor pozitive.

 

Nu amplasa televizorul în dormitor

Televizorul dar și alte obiecte electrice sau electronice nu au ce căuta în dormitor pentru că afectează negativ echilibrul energetic. În cazul în care amplasezi televizorul în dormitor, este recomandat ca după ce ai urmărit emisiunea ta preferată, să-l închzi și să-l acoperi cu o folie de plastic. Însă cine ar face una ca asta? Vorbind strict din punct de vedere estetic, ideea nu este deloc una bună. Așa că, mai bine renunță la televizor în dormitor.

Fă curățenie

Dormitorul tău trebuie să fie un spațiu curat și ordonat. Așază mereu hainele la locul lor, fă mereu patul după ce te trezești dimineața, aruncă din obiectele inutile care încarcă mult camera. Spațiul din dormitor trebuie să fie unul cât mai aerisit.

COMENTARII

Lasă un răspuns