6 sfaturi pentru îngrijirea gâtului și a decolteului

6 sfaturi pentru îngrijirea gâtului și a decolteului

Suntem femei moderne și ne place să arătăm bine. Dar, de cele mai multe ori neglijăm pielea gâtului și a decolteului, având tendința de a ne canaliza eforturile asupra aspectului feței. Specialiștii de la NomasVello ne dau 6 sfaturi despre cum trebuie să ne îngrijim pielea gâtului și a decolteului pentru a-i păstra elasticitatea, ferimitatea și tinerețea. Mimi a aflat toate noutățile! Ascult-o pe Mimi!

 

Pielea este cel mai mare organ, rolul ei principal este de a constitui o barieră anatomică între exterior și organism. Prin urmare, ar trebui să acordăm o atenție aparte zonelor în general expuse, cum ar fi zona gâtului și a decolteului.

Poate ați văzut staruri trecute de 50 de ani cu un ten de invidiat, dar a căror vârstă este trădată de către pielea ridată de pe gât și decolteu. Pentru cele care vor să evite acest lucru, am pregătit  în continuare o serie de sfaturi pentru a menține tinerețea și elasticitatea pielii în zonele menționate.

 

1. Cutele de pe gât și decolteu pot apărea la orice vârstă, pot apărea la 20 de ani sau chiar în copilărie. Poziția adoptată în timpul somnului este unul dintre posibili culpabili. Persoanele care preferă dormitul pe o parte sunt mai predispuse la cute, în special în zona decolteului. Dacă vă recunoașteți în această descriere, încercați să schimbați poziția în care adormiți.

2. Sânii sunt ținuți pe poziție doar de către piele, astfel pielea îngrijită joacă un rol crucial în menținerea fermității sânilor. Practicați în mod regulat exerciții pentru piept și spate.

3. Pentru un aspect tânăr, încercați să folosiți cremă hidratantă (pe gât și decolteu) înainte de culcare. Dacă aveți tenul gras, folosiți o cremă fără uleiuri pentru a evita erupțiile.

4. Tot pentru decolteu, încercați să dormiți cu un tricou stretch care să susțină sânii pe perioada nopții; dar dacă alegeți această variantă, va trebui să evitați să purtați sutien pe timpul zilei. 10-12 ore de libertate oferite pe zi sânilor pot face miracole.

5. Protecția solară nu trebuie nici ea uitată. Nu suntem ferite de efectele nocive ale radiațiilor nici în zilele înnorate și nici pe durata iernii. Expunerea constantă la radiații solare fără protecție ajută la accelerarea procesului de îmbătrânire a pielii. Folosiți o cremă cu factor de protecție (minim 20 FPS), o puteți folosi chiar pe cea pentru față.

6. Odată cu înaintarea în vârstă pielea începe să se lase datorită secreției reduse de colagen și elastină. Pentru problemele de acest gen datorate înaintării în vârstă, încercați fotorejuvenarea cu IPL (lumină intens pulsată). Fotorejuvenarea este o refacere a pielii, reversează efectele îmbătrânirii pielii. Tratamentul cu lumină și căldură stimulează secreția de colagen și elastină a pielii, ajutând astfel la dispariția ridurilor.

Urmând tratamentul veți putea observa ameliorarea aspectului pielii de pe gât și decolteu, devenind  treptat mai tânără, mai fermă, mai lumioasa. Tratamentul se adresează femeilor între 25 și 55 de ani, iar rezultatele încep să apară după prima  ședință. Tratamentul poate fi continuat și acasă, folosind Loțiunea facială revitalizanta  NomasVello, loțiune special concepută pentru a îmbunătăți aspectul pielii  și pentru a estompa ridurile. Este complementară tratamentului de fotorejuvenare cu IPL și conține 30 FPS pentru a înlătura și preveni efectele  negative ale radiațiilor.

Nu uitați că vârsta este doar un număr, iar felul în care arătați și vă simțiți nu trebuie să fie determinat de acest aspect. Meritați să fiți răsfățate!

Articol: Specialist NomasVello

COMENTARII

Lasă un răspuns