6 ținute speciale pentru Valentine’s Day. Fii sexy pentru iubitul tău!

6 ținute speciale pentru Valentine’s Day. Fii sexy pentru iubitul tău!

0 1828

Sărbătoarea dragostei și a iubirii te-a prins cu garderoba nu tocmai pregătită pentru o petrecere cu fetele sau o întâlnire romantică cu iubitul sau soțul tău? Nici o problemă! Dacă știi cum să asortezi și să combini ținutele pentru a fi în ton cu Ziua Îndrăgostiților, totul va fi floare la ureche! Nu trebuie decât să dai o raită prin magazine și să alegi hainele potrivite. Iată câteva exemple din care să te inspiri!

Se apropie Ziua Îndrăgostiților, iar tu va trebui să-ți pregătești garderoba pentru a sărbători împreună cu prietenele tale, cu iubitul sau soțul tău. Pentru că afară este încă foarte frig, cu siguranță vei merge în vizită, la o petrecere sau vei avea parte de o întâlnire romantică în „cuibușorul de nebunii”. Iată cum să te îmbraci în funcție de evenimentul la care vei participa!

tinuta clubLa o petrecere cu prietenele

Vei merge în vizită la o prietenă pentru o petrecere ca între fete sau poate vei merge în club? Alege o fustă dreaptă deasupra genunchilor din piele – este un must have al sezonului – și combin-o cu o bluză cu mânecă scurtă sau trei sferturi cu împrimeuri în ton cu evenimentul. De Ziua Îndrăgostiților nu uita să porți culori vesele, iar roșul nu trebuie să lipsească. Nuanța imprimeurilor bluzei ar putea să se asorteze cu cea a sandalelor sau pantofilor – obligatorii cu toc înalt. Pentru a reîntregi ținuta alege o geantă de dimensiuni mici, de mână, în tonuri neutre.

tinuta ziua indragostitilor 1La o petrecere împreună cu soțul tău

Pentru o întâlnire romantică alături de soțul tău poți adopta o ținută de prințesă. Alege o rochie sofisticată, o geantă sub formă de inimă și completează ținuta cu o pereche de pantofi din piele de șarpe. Pentru a fi într-adevăr în ton cu evenimentul, poartă un pandantiv din litere care să formeze cuvântul LOVE.

pijamaleSeara, la o petrecere în pijamale

Alături de prietenele tale cele mai bune poți da o petrecere în pijamale. Ținuta ta trebuie să fie foarte lejeră, comodă dar cochetă. Iar pentru momentele în care vei dori să te odihnești, alege o mască pentru dromit  veselă, în ton cu evenimentul – Valentine’s Day.

tinuta sexy 1Pregătește-te pentru o noapte fierbinte alături de iubitul tău

Fii sexy, provocatoare și rea! Este ocazia perfectă pentru a-i arăta iubitului tău cât de mult îl iubești și îl dorești. Pentru o noapte pasională, alege o lenjerie de corp care să-l seducă din prima clipă: un combinezon roșu, transparent, un sutien decupat și bikini cu dantelă.

tinuta sexy 2Fii sexy pentru soțul tău

Îl vei înnebuni de plăcere, asta este garantat! Alege pentru o noapte firbinte în doi o ținută care să-i înfierbânte imaginația: un body negru, din mătase, transparent, o pereche de pantofi cu toc și o rochie lejeră din mătase, transparentă.

tinute pentru ziua indragostitilor rochie rosieLa o petrecere împreună cu iubitul tău

Pregătește-te pentru o întâlnire romantică în care să vă sărbătoriți dragostea. Și ce altceva este mai potrivit dacă nu o rochie de culoare roșie, din mătase sau catifea, cu bretele? Combină ținuta cu o pereche de sandale sau pantofi cu toc într-o nuanță roșu burgundy și optează pentru o poșetă plic, animal-print. Nu uita să-ți pui în valoare decolteul purtând un colier statement, auriu.

COMENTARII

Lasă un răspuns