7 mituri despre sex în care nu ar trebui să mai crezi....

7 mituri despre sex în care nu ar trebui să mai crezi. Nu au nici o legătură cu realitatea!

0 1375

Foarte mulţi dintre noi credem cu tărie în tot felul de idei despre cuplu şi sex care sunt, în realitate, nişte bazaconii. Mai mult, din cauza acestor concepte greşite, care nu au nici în clin, nici în mânecă cu realitatea, riscăm să deteriorăm relaţia pe care o avem cu partenerul nostru. Iată mai jos 7 mituri despre sex pe care să nu le mai crezi.

Faci sex în timpul menstruaţiei? Poţi rămâne însărcinată!

Este puţin probabil să rămâi însărcinată dacă faci sex în timpul menstruaţiei, însă, este, totuşi, posibil. Ovulul şi spermatozoizii pot trăi până la câteva zile în uterul femeii. Şi, dacă ai ghinion, ţi se poate întâmpla să te trezeşti cu „barza” la geam.

Poţi face infarct în timpul unei partide de sex

Am tot auzit poveşti despre bărbaţi în vârstă care au făcut infarct şi au decedat în timpul unei partide de sex. Specialiştii au analizat aceste cazuri şi au ajuns la concluzia că numai acelor persoane care sunt fumătoare sau suferă de diabet li se poate întâmpla una ca asta. Şi, chiar şi atunci, şansele sunt unul la un milion. Tot studiile au demonstrat faptul că sexul este chiar benefic pentru sănătatea inimii şi a sistemului cardiovascular. Persoanele care fac regulat sex de două ori pe săptămână sau mai des prezintă un risc extrem de scăzut să dezvolte boli de inimă.

sex 1

Cuplurile căsătorite nu se masturbează

Se presupune că cei doi parteneri nu se mai masturbează din simplul motiv că au cu cine să facă sex. Această idee este falsă. Dimpotrivă, aceste persoane, cu o viaţă sexuală activă, se masturbează mai des decât persoanele singure. Iar asta nu pentru că s-au plictisit de partener, ci pentru că aceste cupluri au ajuns la o anumită maturitate în ceea ce priveşte sexul.

Toţi bărbaţii înşeală. E doar o chestiune de timp

Ideea este greşită din start, iar asta, în primul rând, pentru că nu putem să vorbim despre toţi bărbaţii. În al doilea rând, un bărbat sau o femeie îşi înşeală partenerul atunci când nu mai sunt fericiţi în relaţie sau când sunt, din punct de vedere sexual, incompatibili. Deci..nu toţi bărbaţii înşeală..

sex 2

Sexul cu şosetele în picioare este total nepotrivit şi nesatisfăcător

Te gândeşti că, dacă partenerul tău îşi păstrează şosetele în picioare în timp ce faceţi sex, asta înseamnă că nu te respectă sau că nu e prea interesat de felul în care arată? Află că, dacă cei doi parteneri nu ar renunţa la şosete, picioarele lor ar fi mult mai calde, iar starea de confort le-ar produce mai repede un orgasm.

Femeile nu-şi doresc să facă sex

Se spune că, de multe ori, femeile nu-şi doresc să facă sex, dar o fac de dragul partenerului. De fapt, în comparaţie cu apetitul sexual al unui bărbat, apetitul sexual al unei femei este mai domolit. Dar asta nu înseamnă că lor nu le place sexul.

sex 4

Partenerul tău are mânile şi picioarele mari? Înseamnă că şi penisul este la fel de mare

De multe ori, am întâlnit ideea conform căreia dacă un bărbat poartă un număr mare la pantofi sau are mâinile mari atunci este foarte dotat şi prin alte părţi. Studiile au demosntrat că această ipoteză este falsă. Nu poţi să-ţi dai seama de mărimea penisului în funcţie de mărimea palmelor sau a labei piciorului. Ar trebui să te uiţi direct în pantaloni.

COMENTARII

Lasă un răspuns