7 motive pentru care întâlneşti numai bărbaţi nepotriviţi

7 motive pentru care întâlneşti numai bărbaţi nepotriviţi

0 3077

Încă îl aştepţi pe Făt –Frumos, dar ai senzaţia că atragi numai bărbaţi nepotriviţi, care nu-ţi oferă nici pe departe ceea ce cauţi? Fie nu îţi sunt fideli şi loiali, nu sunt suficienţi de maturi pentru o relaţie serioasă, fie nu sunt de încredere. Indiferent de toate acestea, tu eşti singura care suferă de pe urma relaţiilor nepotrivite. Mimi îţi spune care ar putea fi cauzele pentru care eşti atrasă de băieţii „răi” şi ce este de făcut! Ascult-o pe Mimi!

 

Îl cauţi pe bărbatul visurilor tale dar, în schimb, dai numai de persoane total opuse? Nu trebuie să te laşi pradă deznădejdii! Cu siguranţă, există şi pentru tine un Făt-Frumos, chiar dacă acum nu eşti foarte încrezătoare şi optimistă. De multe ori, te întrebi ce este în neregulă cu ei, cei pe care îi alegi atât de greşit, însă gândeşte-te că s-ar putea ca tu să fii vinovată de aceste eşecuri pe care parcă le atragi ca un magnet. Uite care sunt motivele pentru care încă nu ai găsit bărbatul care să îţi ofere exact ceea ce îţi doreşti!

Ştii cu adevărat ce vrei şi pe cine cauţi?

Să ştii ce vrei, să ştii ce gen de bărbat te-ar completa şi te-ar face fericită, este obligatoriu! Ar trebui să ai în minte o listă cu calităţile acestuia, măcar în linii mari, pentru a nu te implica în tot felul de relaţii sortite de la început eşecului. Nu uita un lucru: chiar dacă un bărbat este atractiv din punct de vedere fizic, asta nu înseamnă că este şi partenerul ideal pentru tine.

Acordă-ţi timp!

Ţine minte că, de fiecare dată când eşti implicată într-o relaţie care nu te mulţumeşte, bărbatul potrivit ar putea trece pe lângă tine de mii de ori. Unele femei urasc ideea de singurătate şi, astfel, se complac în tot felul de relaţii numai pentru a nu rămâne singure. Astfel, ele se aruncă în braţele primului venit, fără să se gândească prea mult la cum este acel bărbat, în realitate, dincolo de frumuseţea sa. Nu este o alegere bună!

 

Nu cumva îl cauţi pe Făt-Frumos în locurile nepotrivite?

Dacă până acum ai acumulat numai experienţe neplăcute, poate că ar fi cazul să schimbi mediul şi să-l cauţi pe bărbatul visurilor tale în alte locuri. Gândeşte-te la calităţile pe vrei ca el să le aibă şi întreabă-te pe unde şi-ar petrece timpul liber un astfel de bărbat.

 

Eşti sigură că trimiţi semnalele potrivite?

Fii foarte atentă la cum te îmbraci, la cum te machiezi, la cum vorbeşti şi te comporţi în public. O impresie despre tine se formează în doar câteva minute! Nu uita că vei atrage bărbaţii inclusiv în funcţie de aceste lucruri. Gândeşte-te la ce comportament ai avut când ai intrat ultima oară într-o relaţia care a eşuat. Şi nu mai repeta greşelile!

 

Întâlneşte-te cu bărbaţi pe care i-ai trecut până acum cu vederea

Nu-ţi fie teamă să te întâlneşti şi cu bărbaţi pe care, până acum, nu i-ai luat în considerare şi pe care nu i-ai privit ca pe potenţiali parteneri într-o relaţie de cuplu. Nu ai de unde să ştii ce om minunat ai putea descoperi! În plus, este destul de clar că tipul de bărbat cu care te-ai întâlnit până acum nu te mulţumeşte. Deci, nu ai nimic de pierdut dacă încerci ceva diferit.

Fii încrezătoare în tine

Deşi ai acumulat experienţe neplăcute în ceea ce priveşte relaţiile pe care le-ai avut până acum, nu trebuie să te laşi păgubaşă. Fii încrezătoare în tine, fii optimistă, gândeşte pozitiv! Pentru fiecare femeie există bărbatul potrivit.

Nu grăbi lucrurile

Ai întâlnit pe cineva care corespunde cât de cât cerinţelor tale? Încearcă să-l cunoşti mai bine! Nu te implica imediat într-o relaţie cu persoana respectivă, decât dacă eşti foarte sigură că este bărbatul la care ai visat mereu. Acordă-ţi timp, analizează, gândeşte-te şi ia o decizie pe care să nu o regreţi după un timp.

COMENTARII

Lasă un răspuns