Uite de ce nu mai au chef de sex femeile!

Uite de ce nu mai au chef de sex femeile!

0 2715

Stresul, grijile cotidiene, oboseala cronică, stările anxioase sau depresive sunt doar câteva dintre motivele pentru care, pur și simplu, nu mai ai chef de sex. Însă, dacă aceste motive sunt cât de cât cunoscute, află că există și altele la care, poate, nu te-ai gândit până acum. Uite la ce concluzii au ajuns experții în relațiile de cuplu! Mimi a aflat toate noutățile! Ascult-o pe Mimi!

 

Duci o viață foarte agitată

În ziua de azi, viața noastră este agitată și foarte stresantă. Muncești de dimineața până seara, câteodată uiți să mai și mănânci, iar momentele de relaxare sunt extrem de puține.  Nevoia de a supraviețui, dorința de a face profit, competiția zilnică de la job te transformă, fără să-ți dai seama într-un roboțel setat pe muncă, muncă și iar muncă. Nu e de mirare că, atunci când ajungi seara acasă, nu-ți dorești decât să dormi cât mai mult. Epuizarea de peste zi scade libidoul, iar, în timp, vei simți și efectele adverse. Lipsa de sex duce la stări anxioase și chiar depresii.  Stresul ucide viața sexuală!

Stările depresive

Ai trecut printr-un moment dramatic în viața ta? O despărțire dureroasă de o persoană dragă sau poate ai fost concediată? Asta te poate arunca în depresie, iar când ești depresivă numai  la sex nu te gândești! Problema este gravă căci depresia se tratează de multe ori medicamentos, te vindeci printr-un tratament de specialitate si, implicit, afecțiunea ta nu va trece atât de repede.  Pe de altă parte, dacă medicul îți prescrie medicamente antidepresive, acestea îți vor scădea și mai mult libidoul.

Ai o relație furtunoasă

Dacă partenerul tău te insultă, dacă te cerți frecvent cu el, dacă te critică în ceea ce privește corpul tău îți vei pierde, în timp, dorința de a face sex. Te vei simți rusinată, te vei simți incomod și inconfortabil să te dezbraci în fața lui. Dorința de sex vă scădea până când va deveni, practic, inexistentă.

Te plictisești în pat

Mereu și mereu și mereu aceeași pozitie în pat! La un moment dat te plictisești! Banalitatea ucide dorința sexuală! Dacă partenerul tău a devenit leneș, dacă așteaptă totul de la tine s-ar putea ca, la un moment dat, în subconștientul tău să spui STOP!  Faptul că el îți cere totul fără să facă mai nimic te pune, la un moment dat, pe gânduri. Te simți ca și cum ai face sex singură. Adio pasiune!

Partenerul tău nu ți-a provocat niciodată orgasm

Dacă nu ai experimentat niciodată organsmul cu partenerul tău, atunci, lucrul acesta ar putea fi o problemă.  Iar sexul ar putea deveni pentru tine inutil deoarece nu-ți oferă nici o plăcere intensă.  Femeia este convinsă că partenerul ei nu ”muncește” suficient de mult. De multe ori, lipsa orgasmului o face sa-și ofere singură plăcere.

Ai probleme  în relația de cuplu

Există o vorbă care spune că toate problemele care apar în cuplu se rezolvă în pat. Ei, nu-i chiar așa! Dacă aveți probleme sau neînțelegeri, acestea vor exista și în timp ce faceți dragoste.

Partenerul tău nu te mai atrage

De multe ori, ne dăm seama că sexul a devenit o rutină, iar partenerul nu mai este atât de atrăgător în pat cum era odată…Acest lucru poate fi foarte periculos, mai ales dacă partenerul a început să se neglijeze pe sine.

COMENTARII

Lasă un răspuns