7 motive să-i iubim pe bărbaţii născuţi în zodia Racului

7 motive să-i iubim pe bărbaţii născuţi în zodia Racului

0 4942
zodia racului

Dacă iubitul tău este născut în zodia Racului, ar trebui să te simţi cea mai norocoasă femeie din lume. Asta, pentru că dintre toate semnele zodiacului, Racul este cel mai minunat amant şi partener de viaţă. Din toate punctele de vedere. Este inteligent, pasional, romantic, loial, are simţul umorului, este tolerant şi altruist. Ce-ai putea să-i ceri mai mult?

1. Sunt persoane foarte profunde

Bărbaţii născuţi în zodia Racului sunt persoane profunde în gândire, aflându-se la polul opus al superficialităţii. Pe lângă asta, sunt extrem de inteligenţi şi perspicace. Ei judecă lucrurile din foarte multe puncte de vedere reflectând intens asupra lor. Când întâlneşte o femeie, bărbatul Rac nu este copleştit de aparenţe. Dimpotrivă. Încearcă să vadă ce se ascunde dincolo de frumuseţea ei. Apreciază inteligenţa partenerului, sensibilitatea acestuia, curajul, bunul gust şi nobleţea sufletului său.

2. Sunt lideri înnăscuţi

Bărbaţii născuţi în zodia Racului sunt lideri desăvârşiţi. Ştiu întotdeauna ce să spună în funcţie de moment sau context şi cum să acţioneze. Ştiu cum să se descurce în orice situaţie şi iau cele mai bune decizii pentru rezolvarea oricărei probleme apărute. Bărbatul Rac scoate din tine tot ceea ce este mai bun şi mai frumos, te ajută să te dezvolţi, să te maturizezi şi să creşti.

3. Le place, uneori, singurătatea

În timp ce prietenii se simt foarte bine în prezenţa lor, uneori bărbaţii născuţi în zodia Racului preferă singurătatea. Iată un lucru care poate umbri o relaţie de cuplu. E greu pentru o femeie să înţeleagă atunci când iubitul îi spune că vrea să fie singur pentru o vreme. Însă, trebuie să ştim că aceste momente de solitudine sunt extrem de importante pentru el: îşi încarcă bateriile, îşi pune oridine în gânduri, în viaţă, se gândeşte la deciziile pe care urmează să le ia, reflectează foarte mult asupra tuturor lucrurilor care se întâmplă în jurul său.

4. Sunt extrem de creativi

Bărbaţii născuţi în zodia Racului au o imaginaţie foarte bogată şi excelează la capitolul creativitate. Nu vor ezita nici o clipă să te implice în proiecte în care cred şi care le-au captat atenţia şi interesul. Iubesc provocarea şi situaţiile în care trebuie să-şi pună la încercare talentul şi abilităţile.

5. Uneori, îşi ascund sentimentele

Iată o trăsătură care probabil nu te va încânta. Este, totuşi, un detaliu care nu ar trebui neglijat, mai ales dacă te afli într-o relaţie cu un bărbat născut în zodia Racului. Acesta are tendinţa de a-şi ascunde sentimentele, mai ales dacă ştie că o răbufnire de-a sa ar putea să te afecteze sau chiar să te rănească. Preferă să tacă decât să te facă să te simţi prost sau rău. Acest altruism de cele mai multe ori nu este observat de partener – faptul că bărbatul rac se gândeşte mai mult la ceea ce simt alţii decât la ce simte el. De aceea este foarte importantă comunicarea pe care o aveţi în cuplu.

6. Sunt persoane foarte loiale

Bărbatul Rac va fi întotdeauna de partea celor la care ţine şi pe care îi iubeşti, iar asta o va face în aproape orice situaţie. Nu contează gravitatea acesteia. Iar asta pentru că ei sunt foarte loiali, chiar dacă luptă pentru o cauză pierdută. Racii rămân până la capăt aproape de partener, rude, familie şi prieteni. Indiferent de consecinţe. Însă, atenţie! Nu ar trebui să profiţi de această latură a personalităţii sale. Dacă într-o zi va descoperi că l-ai manipulat, va renunţa la tine instantaneu.

7. Sunt cei mai minunaţi amanţi

Bărbatul născut în zodia Racului se numără printre cei mai minunaţi şi râvniţi amanţi. El înţelege mai bine ca oricine dorinţa ce se ascunde în sufletul unei femei, ce-şi doreşte şi visează o femeie. Racii sunt extrem de sensibili, de înţelegători, nişte romantici înnăscuţi. Vor încerca mereu să te surprindă plăcut, să-ţi facă surprize, să-ţi arate cât de mult contezi pentru ei, cât de mult însemni în viaţa lor. Când iubeşte, bărbatul rac o face cu pasiune şi este dispus să rişte orice pentru persoana de lângă el.

Sursa foto: Pixabay

COMENTARII

Lasă un răspuns