7 semne ca vrea să se însoare cu tine

7 semne ca vrea să se însoare cu tine

0 4568
mire si mireasa care e tin de mana la nunta

Vă iubiți ca-n prima zi și sunteți de ceva timp împreună? Poate că iubitul tău nu te va cere în căsătorie mâine sau în viitorul apropiat, însă se gândește și își face planuri. Știe că într-o zi va face pasul cel mare. Iar tu poți ghici ușor acest lucru urmărindu-i comportamentul de zi cu zi. Fie că o face voit sau nu, iubitul tău îți dă semne clare că-și dorește să-i fii într-o zi mireasă. Uite la ce să fii atentă!

1. Îți vorbește despre planuri de viitor

Și nu vorbește despre viitorul apropiat, ci despre lucruri care speră să se întâmple peste ani și ani. Își imaginează cum o să fiți voi bătrâni și fericiți alături de nepoți, cum veți ieși la pensie și veți avea timp să călătoriți mai mult sau poate se gândește la cum vă veți retrage undeva la munte într-o căsuță mică. Exemplele pot fi foarte multe, iar sfatul nostru  este să fii atentă la astfel de momente. Pentru că planurile de viitor pe care și le face și ți le împărtășește sunt un semn mai mult decât evident că vrea să-și petreacă tot restul vieții alături de tine. ”Noi vom fi, noi vom face, noi vom avea. noi vom merge…” sunt doar câteva dintre planurile pe care le visează alături de tine.

2. Vrea să cumpărați împreună o locuință

Este un plan foarte riscant dacă nu ar fi sigur că relația voastră este una solidă. Să vă înhămați la o astfel de povară financiară – trebuie să recunoaștem că un credit pentru o casă este o povară financiară – presupune să fiți împreună zeci de ani de acum încolo. Dacă nu și-ar dori asta, nu s-ar complica inutil. Ce sens ar avea? Dacă s-ar gândi că, la un moment dat, vă veți despărți, nu și-ar asuma responsabilitatea unui astfel de împrumut.

3. Îți vorbește mult depre familie

Nunțile prietenilor, rudelor și apropiaților sunt un motiv de bucurie și de fericire și fiecare dintre noi le trăiește la maximum. Dacă este, în timpul petrecerii, mai afectuos decât de obicei, dacă îți spune ce planuri ale el pentru nunta lui și te întreabă și pe tine…acesta este un semn. Observi, în același timp, că este mult mai tandru, mult mai afectuos, are grijă să te simți bine, dansează numai cu tine și îți spune parcă mult prea des că te iubește. Te întreabă cum îți imaginezi tu nunta perfectă, unde ai vrea să-ți petreci luna de mire? Este posibil să-și facă ceva planuri!

4. Îți spune că de abia așteaptă să aibă copii

Sunteți invitați la un botez? Este momentul, dacă vrea să se însoare cu tine, să aducă vorba despre copiii pe care îi veți avea împreună. Mai în glumă, mai în serios..tatonează terenul. Nu este neapărat nevoie să fiți invitați la un botez..chiar și un simplu film pe care îl vedeți împreună poate fi motivul unei discuții de acest gen. Îți spune că, în viitor, ar vrea să aibă un băiețel sau o fetiță, îți spune și câteva nume pe care le-ar alege pentru cei mici. De ce ți-ar spune toate astea dacă nu s-ar gândi la un viitor alături de tine?

5. S-a integrat foarte bine în familia ta

Orice bărbat, cel puțin pentru o perioadă, mai ales la începutul relației, are trac și evită să-ți întâlnească prea des părinții. Acum însă nu mai este cazul. Se înțelege perfect cu ei, este cum s-ar spune …de-al casei. Și a facut eforturi pentru a ajunge la un astfel de nivel…când vede cu tatăl tău meciuri sau când, poate, o ajută pe mama ta la cumpărături sau la pregătit vreun fel de mâncare, într-o zi deosebită. A încercat din răsputeri și a reușit să fie acceptat de întreaga ta familie. În ceea ce privește familia lui, face tot posibilul ca și tu să te integrezi cât mai repede și cât mai ușor.

6. E mai atent cu banii

Dacă la început părea un mic aiurit care cheltuia banii mergând în călătorii, la petreceri sau îi arunca pe orice fleac, de la o vreme, petru că își face planuri de viitor, a devenit mai responsabil și mai atent în ceea ce privește partea financiară. Nu, nu a ajuns să fie un zgârcit, însă ia în considerare evenimente noi care se pot întâmpla pe viitor. Acum sunteți două persoane și va trebui să aibă grijă să nu-ți lipsească nimic. Parctic, ține cont și de nevoile tale, simte că este, într-un fel, capul familiei, că trebuie să aibă grijă de tine.

7. E mai responsabil în ceea ce privește jobul

Încearcă să-și găsească un loc de muncă stabil și bine plătit. Este mult mai responsabil, se gândește la un job care să-i asigure venituri mai mari și stabilitate. Se gândește mai mult la cariera lui, la cum să evolueze din acest punct de vedere. Este mai matur, mai responsabul, mult mai interesat de viitor. Iubitul tău ăși face planuri și e mai cumpătat în ceea ce privește partea financiară a vieții sale.

Sursa foto: Unsplash

COMENTARII

Lasă un răspuns