8 semne că este interesat numai de sex

8 semne că este interesat numai de sex

0 5352

Ai întâlnit un bărbat care-ți place și cu care te înțelegi de minune în pat? În mod normal, ar trebui să te consideri o femeie fericită dar, în situația dată, nu e cazul. Asta, pentru că simți că ceva nu este în regulă. Comportamentul lui în afara partidelor minunate de sex lasă de dorit, iar tu simți că ești exclusă din viața lui. Atenție! Tocmai ai întâlnit un bărbat care este interesat numai sex. Așa că nu e cazul să te îndrăgostești și să visezi la o relație în adevăratul sens al cuvântului. Pentru că nu se va întâmpla. Uite cum să-ți dai seama că ești doar o distracție!

1. Nu te prezintă prietenilor – Evită să te prezinte prietenilor lui. Probabil, consideră că nu este cazul să te introducă în cercul sau de amici. Asta, pentru că el este interesat doar de sexul cu tine, nu de o viață din care să faci și tu parte, nu de o relație în adevăratul sens al cuvântului. De fiecare dată când vă întâlniți o faceți doar voi doi, iar totul se sfârșeșete în pat.

2. Nu te întreabă despre prietenii tăi, părinții tăi, jobul tău – Nu este foarte interesat de viața ta, la modul general vorbind. Nu te întreabă despre prietenele tale, despre părinții tăi, despre ce ai făcut la job sau dacă ai avut o zi bună. Aceste aspecte pur și simplu nu sunt problema lui. Nu încearcă să te cunoască și în afara „patului”. Când începi să-i poveștești, se plictisește repede și schimbă subiectul.

8 semne sex

3. Nu aveți alte întâlniri în afara celor în care faceți sex – Nu se poartă cu tine ca și cum ați avea o relație. Nu ieșiți la plimbare, nu te scoate la film, la restaurant, nu mergeți împreună în vacanțe sau excursii. Nu te scoate, cu alte cuvinte, în lume. Parcă te ține ascunsă.

4. Când este liber te sună imediat ca să vii la el – De fiecare dată când este liber și nu are programată nici o ieșire, te sună ca să vii la el. Nu contează că este dimineața și tu te pregătești să pleci la muncă, nu contează că este ziua în amiaza mare sau în toiul nopții. Insistă să vă vedeți fără să-i pese de programul tău, dacă ești obosită.

5. Se asigură că, atunci când pleci de la el, nu uiți nici un obiect personal – De fiecare dată când pleci de la el, se asigură că nu-ți uiți vreun obiect personal: o perie de păr, o piesă de lenjerie, bijuterii etc. Asta, în ideea în care să nu fie găsite, eventual, de altcineva: prieteni, rude sau chiar o altă femeie. Nu vrea să aibă nimic de-al tău personal în casa lui.

6. Nu-ți pregătește micul dejun dimineața, nu te invită nici măcar la un restaurant – El nu știe ce înseamnă tandrețe, afecțiune sau grijă față de partener. Dimineața nu-ți face nici măcar o cafea, de micul dejun nici nu mai vorbim. Ați terminat de făcut sex, e timpul să pleci.

cuplu sex

7. Toate discuțiile pe care le începe sau pe care le continuă au tentă sexuală – Dacă îi spui, de exemplu, că vei merge la muzeu cu prietenele tale, îți va spune că el, în loc să privească exponatele, te-ar privi pe tine goală. Cele mai multe discuții pe care le începi, el le termină cu o tentă sexuală.

8. Evită să vorbească despre viața lui – Viața lui nu ar trebui să te intereseze pe tine. Așa gândește el. Nu-ți povestește mai nimic despre ce face peste zi, cu cine se întâlnește, despre prietenii lui sau părinții și rudele sale. Nu-ți spune dacă are o problemă personală, nu-ți cere niciodată sfatul. Viața lui este pentru tine închisă cu lacătul. Iar când îl întrebi răspunde vag și schimbă discuția.

COMENTARII

Lasă un răspuns