8 semne că soţul tău are o aventură. Uite cum se dă...

8 semne că soţul tău are o aventură. Uite cum se dă de gol!

0 10429

Puţini, foarte puţini bărbaţi care au o relaţie extraconjugală vin acasă cu hainele pătate de ruj sau mirosind a parfum. În toate celelalte cazuri, nimic pare să nu-i dea de gol. Asta, la prima vedere. Dar, dacă ştii exact la ce anume să fii atentă, vei descoperi, în cele din urmă, dacă te înşeală sau nu. Iată mai jos ce să urmăreşti cu atenţie în comportamentul lui!

barbat care se priveste in oglindă1. Brusc, este foarte preocupat de aspectul său fizic

Ai observat că, în ultima vreme, soţul tău dă o foarte mare importanţă aspectului său fizic, în sensul în care este, dintr-o dată, foarte atent la hainele cu care se îmbracă sau la parfumul pe care foloseşte? Şi-a făcut abonament la sală – el fiind, de altfel, cea mai sedentară persoană pe care o cunoşti? Încearcă să slăbească şi este foarte atent la ce anume mănâncă? Şi-a schimbat frizura şi se bărbiereşte în fiecare dimineaţă? O astfel de schimbare bruscă de comportament ar trebui să-ţi dea de gândit. Poate că încearcă să impresioneze pe cineva cu noul său look. Pe cine altcineva dacă nu pe o femeie?

cuplu care se cearta2. Este irascibil

Schimbările bruste de dispoziţie ar trebui să-ţi dea de gândit. Este, dintr-o dată, mai nervos, nimic nu-i mai convine, este certăreţ şi pare să caute scandal din orice. Bărbaţii devin irascibili atunci când joacă pe două terenuri, iar presiunea şi stresul la care sunt supuşi îşi spun, de multe ori, cuvântul. Dacă amanta îi cere soţului tău să petreacă mai mult timp împreună, este posibil ca el să încerce să lipsească cât mai mult de acasă. Iar o ceartă care să se încheie cu plecarea lui pentru câteva ore este soluţia perfectă. Este posibil ca soţul tău să nu fie un certăreţ, în schimb poate fi foarte critic la adresa ta. Pentru că te înşeală, el se concentrează pe lucrurile care nu-i plac la tine, deşi altădată nu-l deranjau. Este, într-un fel, modul prin care îşi justifică infidelitatea şi astfel, se simte mai puţin vinovat. Deodată, începe să-ţi facă observaţie din orice fleac. Nu-i place cum mănânci, cum gesticulezi, ba vorbeşti prea tare, ba îl întrerupi când el vorbeşte, ba te-ai îngrăşat şi ar trebui să slăbeşti etc.

cuplu care se cearta 23. A devenit foarte distant

Este foarte dificil, aproape imposibil, să investeşti emoţional într-o persoană şi, în acelaşi timp, să-i înşeli încrederea. Dacă soţul tău a devenit distant, rece, pare că te evită, iar gesturile tandre de altă dată precum un sărut înainte de culcare, o îmbrăţişare înainte de a pleca la serviciu, telefoanele de peste zi, au dispărut, este posibil ca el să fie cu gândul la altă femeie. De multe ori, oamenii nu suportă ideea de a-şi înşela partenerul, aşa că încep să se distanţeze, să-şi creeze spaţiu în relaţie. Pe de altă parte, cu stai mai puţin alături de cel pe care îl înşeli, cu atât îţi vei putea proteja mai bine relaţia extraconjugală. Dacă soţul tău stă foarte puţin acasă, a încetat să-ţi mai spună că te iubeşte, nu te mai ţine de mână în public, aşa cum o făcea odată, este posibil ca el să încerce să rupă orice legătură sentimentală cu tine concentrându-se la noua relaţie pe care o are.

colier4. Are un comportament de om vinovat

Faptul că, dintr-o dată, este foarte grijuliu cu tine, te ajută la treburile casnice, îţi face cadouri scumpe fără nici un motiv, îţi face complimente când nici nu te aştepţi pare a fi comportamentul bărbatului ideal, care te iubeşte şi te apreciază. Pe de altă parte, nu este obligatoriu să fie aşa. Dimpotrivă. Un astfel de comportament poate fi şi cel al unui om care se simte vinovat faţă de tine. Alţi bărbaţi se izolează, te resping, încearcă să păstreze distanţa, nu te mai pot privi în ochi şi nici măcar nu-ţi mai pot vorbi. Sunt stăpâniţi şi ei de vină şi mai ales de teama că, odată ce ar avea un contact direct cu tine, vei citi în ochii lor minciuna.

barbat care inseala5. A devenit foarte secretos, are un comportament ciudat sau chiar ieşit din comun

Fiecare femeie îşi cunoaşte soţul foarte bine încât îşi dă seama imediat când comportamentul acestuia se schimbă. Dacă îl întrebi unde a fost peste zi şi este evaziv, nu-ţi spune exact ce a făcut, schimbă vorba, încearcă să-ţi explice dar este incoerent, e clar că ceva nu este în regulă. Dacă observi că închide brusc monitorul calculatorului când tu intri în încăpere, dacă dă telefoane ieşind pe balcon sau chiar din casă, dacă este sunat la ore nepotrivite şi închide repede, dacă refuză să te mai ia cu el când se întâlneşte cu prietenii, este posibil să încerce, de fapt, să ascundă de tine o relaţie extraconjugală.

cuplu care se tine de mana6. Dispare din ce în ce mai des şi nu mai poţi lua legătura cu el

Dacă, dintr-o dată, devine din ce în ce mai ocupat, dispare des de acasă, nu răspunde la telefon şi nici la mesaje şi nu reuşeşti sub nici o formă să iei legătura cu el, asta poate însemna că se ascunde de tine şi că ascunde de tine un secret. Poate că tot timpul liber pe care îl are la dispoziţie îl petrece cu amanta. Este normal ca o femeie să ceară din ce în ce mai mult de la iubitul ei, deci soţul tău s-ar putea să încerce să facă rost de acest timp. În schimb, ţie îţi spune ba că a lucrat până târziu la birou, ba că nu a auzit telefonul, ba că nu a avut baterie la telefon sau a fost prins în şedinţe interminabile întreaga zi.

cuplu sex7. Nu mai este interesat de sexul cu tine

Dacă te refuză constant, lucru pe care nu-l făcea înainte, ar trebui să te gândeşti că, poate, îşi satisface nevoile sexuale în patul altei femei. Poate că ea îi oferă altceva, ce nu primeşte acasă, poate că îl epuizează fizic. Pe de altă parte, şi dorinţa crescută de a face dragoste cu tine poate fi cauzată tot de o aventură, în sensul în care nivelul de testosteron din organismul său este foarte crescut.

cuplu la birou8. Vorbeşte des despre o altă femeie

Dacă, dintr-o dată, începe să vorbească foarte des despre o anumită femeie pe care tu nu o cunoşti, ceva nu este în regulă. Deşi îţi spune că este o simplă prietenă, ochii lui, zâmbetul lui chipul lui spun altceva. Dacă începe să te compare cu acea femeie, lucrurile chiar sunt grave.

COMENTARII

Lasă un răspuns