9 motive pentru care te vei îndrăgosti de Bradley Cooper

9 motive pentru care te vei îndrăgosti de Bradley Cooper

0 3124
actor bradley cooper

Cine nu-l ştie, cine nu-l cunoaşte, cine nu a suspinat măcar o dată după Bradley Cooper? Numit de revista People, în anul 2011, cel mai sexy bărbat în viaţă, actorul nu este doar unul dintre frumuşeii Hollywood-ului şi atât. Află mai jos ce alte talente ascunde unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi din lume.

A absolvit Universitatea din GeorgeTown – Bradley Cooper a ştiut dintotdeauna că vrea să fie actor dar înainte de toate a ştiut că trebuie să-şi termine studiile. Astfel că, în 1997 a absolvit Universitatea  Georgetown, iar apoi s-a mutat în New York pentru a studia actoria la Actors Studio Drama School.

Vorbeşte fluent limba franceză – În timp ce studia la Universitatea Georgetown, Bradley Cooper a învăţat limba franceză la perfecţie şi chiar a participart la un schimb de experienţă pentru studenţi, el fiind invitat în Franţa, în oraşul Aix-en-Provence. Dacă eşti curioasă, află că este absolut delicios vorbind limba franceză!

A făcut parte din echipa de canotaj a universităţii – În timpul studenţiei, Bradley Cooper a jucat alături de actorii din Nomadic Theatre, a scris pentru publicaţia Philadelphia Daily News şi a făcut parte din echipa de canotaj a Universităţii din Georgetown.  Într-un interviu acordat revistei Esquire, în anul 2011, antrenorul de canotaj al studentului Cooper declara: „Acest băiat are o voinţă de fier, nu ar trebui niciodată subestimat”.

Îi place la nebunie să gătească – Motocicletele sunt hobby-ul său, însă actorul a declarat că este un mare împătimit al gătitului. „Am crescut într-o familie de italieni”, spunea el într-un interviu acordat revistei People. „Bunica mea gătea foarte mult şi îi plăcea la nebunie acest lucru. Eu, acum, tocmai ce mi-am redecorat bucătăria şi de abia aştept să gătesc ceva”.

Nu bea deloc alcool – În ciuda faptului că a jucat în filmul „The Hangover”, frumuşelul Bradley Cooper nu consumă alcool. Deloc. El nu s-a mai ameţit din anul 2004, după o perioadă de dependenţă în tinereţe, pe când avea 20 de ani.

Cântă la chitară, pian şi saxofon – Bradley Cooper este un fan împătimit al trupei Radiohead şi se mândreşte cu acest lucru ori de câte ori are ocazia. El însuşi cântă la chitară, pian şi saxofon, instrumente muzicale pe care le are acasă. „Îmi place să mă prostesc şi eu din când în când”, a declarat cu modestie jurnaliştilor de la People.

Este un actor foarte talentat – După ce a primit Zmeura de Aur pentru performanţele actoriceşti din filmul „All about Steve”, Bradley Cooper şi-a inceput ascensiunea în lumea cinematografiei. A fost nominalizat de trei ori consecutiv la trei premii Oscar (Silver Linings Playboy, American Hustle, American Sniper, ultimul dintre acestea fiind produs chiar de el însuşi). De asemenea, Cooper a fost nominalizat pentru Tony Award în urma rolului pe care l-a avut în „The Elephant Man”.

Este un familist convins – Cooper este un familist convins, iar relaţia pe care o are cu mama sa este una extrem de strânsă. Când boala de care suferea tatăl său – cancer la plămâni – s-a înrăutăţit, Bradley s-a întors acasă, în Philadelphia, şi a petrecut alături de părinţii săi cinci luni. Mai mult, din 2011, de când a murit tatăl său, actorul îi poartă pe deget verigheta. Imediat după înmormântare el a rugat-o pe mama sa să se mute împreună cu el în Los Angeles.

Luptă pentru drepturile femeilor – Mai exact, luptă pentru drepturile actriţelor de la Hollywood de a fi plătite la fel de mult precum sunt actorii. Se pare că salariile sunt foarte diferite, femeile fiind plătite mult mai puţin decât bărbaţii. Bradley susţine această cauză după ce a fost şocat să afle salariul actriţei Amy Adams, care a jucat alături de el în American Hustle. Mai mult decât atât, Bradley Cooper s-a oferit să negocieze el salariul actriţelor alături de care joacă în filme. Un adevărat gentleman!

Sursa foto: Bradley Cooper pagina oficială Facebook 

COMENTARII

Lasă un răspuns