A apărut peria automată pentru aplicarea machiajului. Îți spunem cum funcționează și...

A apărut peria automată pentru aplicarea machiajului. Îți spunem cum funcționează și cât costă

0 1616

Nu știm cât de eficientă este, dar pare un gadget interesant mai ales pentru femeile amatoare într-ale machiajului sau cele care nu stau foarte bine cu timpul și sunt mereu pe fugă. După cum spun chiar producătorii, peria rotativă te ajută să aplici uniform baza de machiaj, fondul de ten și blush-ul într-un timp mult mai scurt decât o faci de obicei.

Peria BlendSmart are 190 de rotiri pe minut și oferă 3 pensule interschimbabile ce pot fi utilizate pentru o aplicare corectă a bazei de machiaj, a fondului de ten și a celui de obraz, caracteristicile lor recomandându-le atât pentru aplicarea unui produs lichid, cât și cremos sau sub formă de pudră. Pensulele sunt confecționate din fibre sintetice, antibacteriene, care nu încarcă tenul și împiedică iritațiile.  De altfel, mânerul ergonomic al pensulei este conceput special pentru a oferi utilizatorului un confort sporit și control total asupra produsului. Mișcarea rotativă a pensulei, perfect calibrată, oferă rezultate de tip air-brush și permite reducerea cantității de machiaj aplicată.

Peria BlendSmart, echipată cu pensula pentru aplicarea fondului de ten, poate fi achiziționată din magazinele SOLE din țară, dar și online, la prețul de 290,90 lei.

Iată mai jos cum funcționează!

Dacă vrei să achiziționezi produsul, spune-ne și nouă cât de mulțumită ești!

COMENTARII

Lasă un răspuns