A fost ales cel mai frumos bărbat din lume! Îţi place cum...

A fost ales cel mai frumos bărbat din lume! Îţi place cum arată?

0 3172

Are 23 de ani şi este cel mai frumos bărbat din lume. Danezul Nicklas Pedersen, de profesie tâmplar, a câştigat finala concursului Mister World2014, organizată în Marea Britanie. Uite cât de sexy este!

 

Reprezentantul Danemarcei i-a devansat în finala acestui concurs de frumuseţe masculină pe nigerianul Emmanuel Ifeanyi Ikubuse, clasat locul al doilea, şi pe mexicanul Jose Pablo Minor, clasat pe locul al treilea, la căpătul mai multor probe, care au inclus întreceri sportive, concursuri multimedia, defilări de modă, dar şi un antrenament alături de trupele de comando britanice, informează Mediafax. La acest concurs au participat reprezentanţi din 46 de ţări, iar câştigătorul a primit un cec de 50.000 de dolari.

Potrivit organizatorilor, Nicklas Pedersen a câştigat concursul graţie “bunelor sale performanţe pe durata întregii competiţii, cărora li se adaugă un chip frumos, o personalitate puternică şi un caracter de învingător, care i-au oferit atributele necesare pentru a deveni Mister World”.

 

La rândul său, câştigătorul, care este de profesie tâmplar şi îşi doreşte să îşi înfiinţeze propria companie, spune că este “cel mai norocos bărbat din lume” şi că se bucură “din plin de viaţă”. Concursul Mister World 2014 a fost organizat în complexul Riviera Centre din oraşul Torbay, situat în comitatul britanic Devon.

COMENTARII

Lasă un răspuns