Actorul britanic Robert Pattinson s-a logodit!

Actorul britanic Robert Pattinson s-a logodit!

Robert-Pattinson-FKA-Twigs-Bikini-Miami
Sursa: Popsugar

Actorul britanic Robert Pattinson, starul francizei “Amurg/ Twilight”, şi iubita lui, cântăreaţa şi dansatoarea FKA twigs, s-au logodit, după o relaţie care a început în urmă cu şase luni, potrivit unor surse citate de site-ul revistei People. Să fie doar o glumă de 1 aprilie sau adevărul gol goluț, vom vedea în zilele următoare.

Rapperul T-Pain a fost primul care a făcut această dezvăluire, într-un interviu acordat revistei Vulture, în care muzicianul a spus că FKA twigs a decis în cele din urmă să nu participe la înregistrările pentru noul lui album, deoarece “tocmai s-a logodit”.“Da, s-a logodit cu bunul ei prieten Patty (Robert Pattinson, n.r.). Nu ştiu dacă ea dorea ca lumea să afle acest lucru”, a dezvăluit rapperul în acel interviu care a fost publicat miercuri.

Robert-Pattinson-FKA-Twigs

Informaţia nu a fost deocamdată confirmată de agenţii de presă ai celor două vedete britanice, transmite Mediafax. Jurnaliştii de la revista People au confirmat informaţia despre logodna celor două vedete, în ciuda faptului că T-Pain a revenit cu un mesaj ulterior, publicat pe Twitter, în care a spus că dezvăluirea sa iniţială a fost o glumă de 1 aprilie.

Robert-Pattinson-FKA-Twigs-Bikini-Miami (1)
Sursa: Popsugar

Robert Pattinson, în vârstă de 28 de ani, şi FKA twigs, în vârstă de 27 de ani, au fost fotografiaţi pentru prima dată împreună în septembrie 2014. Apoi, ei au fost văzuţi din nou împreună, la expoziţia Art Basel din Miami, în decembrie 2014. În urmă cu câteva zile, un prieten apropiat al starului britanic a dezvăluit pentru revista People că actorul a cerut-o pe iubita lui în căsătorie şi i-a oferit un inel de logodnă.

“(Robert Pattinson, n.r.) vrea să se căsătorească cu ea. Sunt nedespărţiţi. Ea locuieşte deja în casa lui”, a spus acea sursă. Robert Pattinson a avut anterior o relaţie intens mediatizată cu actriţa Kristen Stewart, colega lui din distribuţia filmelor din franciza “Twilight”.

 

COMENTARII

Lasă un răspuns