Adelina Pestrițu are 23 de tatuaje pe tot corpul

Adelina Pestrițu are 23 de tatuaje pe tot corpul

Adelina Pestrițu, o împătimită a tatuajelor, și-a făcut recent 3 noi tatuaje, ajungând în acest moment să aibă 23 de modele pe toată suprafața corpului. De data aceasta, a ales să-și tatueze o cruce, aripi de îngeri și o veche rugăciune.

adelina pestritu tatuaj 2

”De câte ori revin în cabinetul artistului tatuator optez pentru mesaje pozitive, care să-mi transmită o stare de bine. Mantrele sunt favoritele mele și le ascult de câte ori vreau să mă relaxez și să-mi vindec mintea și sufletul de tot felul de încărcături energetice și nu numai. Gayatri Mantra este cea mai veche rugăciune din lume dată oamenilor pentru a-i ajuta să se conecteze la energia universală”, spune Adelina despre semnificația unuia dintre cele mai recente tatuaje ale sale.

adelina pestritu tatuaj 1

Următoarele două tatuaje, aripile de îngeri și crucea, au aceeași simbolistică. ”Îmi aduc liniștea în suflet. Pe lângă celelalte 20 de tatuaje pe care le aveam, fiecare făcut într-un moment cheie al vieții, deși toate au o poveste, am simțit și de data aceasta că este potrivit să-mi îmbogățesc colecția de picturi pe piele, chiar dacă cel mai recent tatuaj a fost făcut acum o lună la Miami Ink. Nu am un interval de timp pentru a recurge la noi și noi desene, însă îmi ascult inima ori de câte ori îmi spune ceva”, adaugă Adelina.

Ea știe deja și care va fi următorul tatuaj pe care și-l va face. ”În scurt timp o să-mi tatuez o altă mantra tot specială pentru sufletul meu, pe piciorul stâng. Momentan asta am în plan, dar, cu siguranță, pe parcurs voi adăuga și alte idei noi”.

COMENTARII

Lasă un răspuns