Prezentare de moda inedita in cadrul evenimentului “Ambasadorii Culturii Romanesti saluta Europa”

Prezentare de moda inedita in cadrul evenimentului “Ambasadorii Culturii Romanesti saluta Europa”

0 2168

Marti, 8 mai, la Palatul Parlamentului a avut loc evenimentul  “Ambasadorii Culturii Romanesti saluta Europa”, organizat de Luminita Fatu in cadrul seriei de manifestari dedicate Zilei Europei. Pentru faptul  ca reprezinta 32 de branduri europene de renume in Romania, Adina Buzatu a fost invitata alaturi de Tudor Gheorghe si orchestra Arcadia, dar si de mezzo-soprana Hortenzia Romanitan Forray si tenorul Florin Ormenisan sa participe la spectacolul oferit in cinstea zilei de 9 Mai, regizat de Alice Barb si prezentat de Niels Schneker. Mimi a fost prezenta la eveniment, iar acum iti spune si tie toate noutatile! Ascult-o pe Mimi!

 

Adina Buzatua a avut doi invitaţi surpriza: parintii ei!

Cu acest prilej, stilista a inregistrat si o premiera personala absoluta. Adina Buzatu i-a avut  in public ca invitati de seama pentru prima data in cariera pe …parintii ei. Intrucat sunt persoane foarte discrete, Doina si Mihai Buzatu au evitat pana acum sa fie prezenti la evenimentele fiicei lor, preferand sa se bucure si sa o sustina decent din umbra .  Acum insa, au dorit sa vina la spectacolul de la Palatul Parlamentului pentru ca nu au mai putut rezista dorintei de a vedea pe viu realizarile profesionale ale Adinei, dar si pentru ca in spectacol a evoluat maestrul Tudor Gheorghe cu a sa renumita orchestra Arcadia.

 

“Parintii mei iubesc nespus muzica lui Tudor Gheorghe”

 

 

“Parintii mei il adora pe Tudor Gheorghe si au dorit tare mult sa il vada. Cu aceasta ocazie mi-am spalat si pacatul de a fi uitat sa le cumpar bilete la concertul maestrului de Craciun. Sincer, cred ca Tudor Gheorghe a fost motivul pentru care parintii mei au decis sa asiste pentru prima data la o prezentare de moda TRENDS by Adina Buzatu. Ei sunt persoane foarte decente, discrete, care prefera sa ma sustina de acasa, nu sa se afiseze la evenimente. Sunt fericita ca i-am avut in public si pentru asta ii sunt recunoscatoare maestrului Tudor Gheorghe”, a spus Adina Buzatu.

 

 

 

 

A folosit modele tineri din cadrul American International School of Bucharest

Avand in vedere semnificatia momentului, Ziua Europei, stilista a ales sa nu mai foloseasca in prezentarea de la Palatul Parlamentului modele profesioniste si sa apeleze la elevii unei scoli internationale din Bucuresti (American International School of Bucharest). “M-am gandit sa folosesc tinerii acestia si nu modele profesioniste, pentru ca am dorit ceva original, care sa dea culoare momentului si pentru ca din randul lor se vor alege viitorii diplomati, politicieni si oameni de afaceri ai Europei si ai lumii. In plus, zilele acestea incep pregatirile pentru banchetele de sfarsit de an in licee si multi dintre ei apeleaza la mine sa-I imbrac pentru seara festiva. Desi au avut emotii, baietii s-au descurcat excelent pe scena”, a spus Adina Buzatu.

 

La eveniment a participat, printre altii, si Printul Paul de România

 

La evenimentul de la Palatul Parlamentului au participat cateva sute de persoane, printre care s-au aflat si numerosi invitati de seama. Alaturi de o multime de diplomati si oameni de afaceri , in marea de spectatori au putut fi remarcati  Printul Paul de Romania si printesa Lia, politicianul Raluca Turcan, cantareata de muzica populara Niculina Stoican, soprana Ozana Barabancea, criticul de film Irina Margareta Nistor, gimnastul Marian Dragulescu si sotia lui, prezentatoarea tv Florentina Opris, cantaretul Daniel Robu, Dinu si Deea Maxer, cantareata Cristina Rus, prezentatorul Andrei Nourescu.

 

COMENTARII

Lasă un răspuns