A apărut fierul de călcat cu metale semipreţioase!

A apărut fierul de călcat cu metale semipreţioase!

0 1500

Oricât de mult te-ai chinui, după ce calci rufele, tot mai găseşti câte o cută pe ici pe colo. Iar hainele tale trebuie să fie ca scoase din cutie. Ce-i de facut? Mimi a găsit soluţia: a cumpărat fierul de călcat Tourmaline 2400 de la Singer. Uite ce sfaturi are pentru tine. Ascult-o pe Mimi!

Fierul de călcat Tourmaline 2400 are talpa fabricată din metale semipreţioase. Acesta este cel mai mare atuu al produsului. Motivul? Talpa cu cristale de turmalină, mineral cristalizat din clasa silicaţilor cu luciu sticlos şi cu o duritate mare, realizează o călcare impecabilă a rufelor. Iar asta datorită excelenţei conductivităţi a căldurii şi a jetului de abur.

 Funcţii: jet de abur, rezervor de 300 ml şi spray de apă

Pentru rufele greu de călcat, Singer a intrudus super jetul de abur care funcţionează atât verical cat şi orizontal. De asemenea, rezervorul de apă are o capacitate de 300 ml, iar produsul beneficiază şi de funcţia „spray de apă”,  pentru a îmblânzi zonele mai greu de călcat. Cantitatea de abur poate fi reglată fără a picura apă din talpa fierului de călcat. Fierul de călcat Tourmaline 2400 are sisteme auto-curăţare şi auto-calcar.

Iată 5 sfaturi pentru haine călcate  impecabil

Foloseşte folia de aluminiu – Pune pe masa de călcat o folie de aluminiu şi acoper-o cu un material textil. Folia de aluminiu va reflecta căldura, iar rufele se vor călca pe ambele feţe.

 Gulerul se calcă pe dos – Pentru a nu se încreţi, gulerele trebuie călcate pe dos, de la exterior spre interior. Astfel, vei evita formarea micilor încreţituri în material care se observă la colţuri.

Prinde pliurile cu cârlige – Când calci o fustă care are pliuri, prinde-le cu agrafe de păr sau cârlige de rufe. Acestea îşi vor păstra forma şi nu se vor şifona.

Evită linia tivului – Pentru ca urmele tivurilor să nu se imprime pe faţa materialului, calcă haina pe dos până unde începe cusătura acestuia. Evit-o şi calcă dincolo de ea.

Calcă hainele cât sunt umede – Materialele care se şifonează foarte repede se calcă în timp ce sunt umede.

 

 

 

COMENTARII

Lasă un răspuns