Adu vara la tine în bucătărie! 5 idei ca să decorezi ieftin

Adu vara la tine în bucătărie! 5 idei ca să decorezi ieftin

O dată cu venirea verii, parcă simţi nevoia să-ţi decorezi locuinţa în culori solare şi vesele. Îţi doreşti o schimbare? Te sfătuim să începi cu bucătăria, căci acesta este spaţiul în care îţi petreci foarte mult timp, aici se reuneşte familia pentru a lua micul dejun, prânzul şi cina. Bucătăria trebuie să fie un loc primitor, cald şi vesel. Mimi îţi dă câteva idei ca să transformi radical aspectul bucătăriei tale cu bani puţini. Ascult-o pe Mimi!

 

1. Alege printuri şi culori vesele (faţă de masă în carouri, magazin Bamboo, preţ: 74,99 lei)

Dacă îţi plac printurile, o anumită culoare sau un anumit joc de culori, nu-ţi fie teamă să decorezi bucătăria în stilul tău preferat! Poţi alege pernuţe pentru scaune, şervete de bucătărie, o faţă de masă sau mici obiecte de decoraţiuni. Bucătăria trebuie să fie un spaţiu primitor şi vesel, căci este locul în care se reunesc toţi membrii familiei. Astfel că, încăperea trebuie decorată în culori deschise, calde, vibrante. Aici, veselia şi buna dispoziţie sunt la ele acasă!

2. Decorează cu flori

Ce poate fi mai încântător decât o vază colorată în care să pui un buchet de flori de câmp? Aşază vaza pe masă, pe un dulap sau un raft. Florile schimbă aspectul tern al oricărei încăperi, mai ales al bucătăriei.

3. Cumpără veselă şi accesorii colorate (ceşcuţe fantezie, Magazin Bamboo, preţ: 15,99 lei)

Alege şervete de bucătărie, suporturi pentru farfurii, seturi de farfurii, boluri, pahare, ceşti, tăvi în culori vibrante, strălucitoare. Va fi o adevărată plăcere când le vei întinde pe masă la micul dejun, prânz şi cină. Optează pentru albastru, verde, galben, orange. De asemenea, cumpărără mici decoraţiuni pentru masă care îţi vor înveseli ziua.

4. Nu uita de coşul cu fructe

Un coş cu fructe apetisante precum caise, piersici, mere, banane şi citrice va schimba aspectul bucătăriei, va înveseli încăperea, o va transforma într-un spaţiu primitor în care vei dori să-ţi pereci mult timp. Poţi face chiar un aranjament folosind un bol albastru în care să pui câteva lămâi. Combinaţia de culori este fantastică!

5. Cumpără un covoraş pentru podea (atria.ro, preţ: 149,99 lei)

De obicei, când decorăm o încăpere, avem tendinţa de a decora zonele care se află la nivelul ochilor, uitând de podele şi tavan. Chiar dacă în bucătărie, pe jos, ai gresie, asta nu înseamnă că nu poţi cumpăra un covoraş mic pe care să-l pui pe podea. Alege o culoare care să se potrivească cu cea a obiectelor de mobilier sau a perdelei. Schimbă şi corpul de iluminat. De exemplu, în locul neonului, poţi pune un lampadar din bambus. Va da un aer rustic bucătăriei tale.

 

UITE CE PRODUSE MAI GĂSEŞTI ÎN MAGAZINELE DE LA NOI!

Suport farfurie, magazin IKEA, preţ:  19,99 lei

Şervet de masă, Magazin IKEA, preţ: 19,99 lei

Răşniţă sare şi piper, Magazin Bamboo, preţ: 44,99 lei

Pernă scaun, Magazin IKEA, preŢ: 19,99 lei 

 

 

COMENTARII

Lasă un răspuns