Află care este cel mai simplu mod de a scăpa de mătreață!

Află care este cel mai simplu mod de a scăpa de mătreață!

0 1810

Mătreața este o problemă cu care ne confruntăm cu toții foarte des, indiferent de vârsta pe care o avem. Este o afecțiune a scalpului și apare din cauze multiple, printre care bacterii, fungi sau chiar infecții ale pielii. Dacă nu este tratată, această afecțiune nu numai că nu va dispărea de la sine, însă va deteriora foarte grav firul de păr. Mimi îți spune cum să scapi de mătreață rapid, folosind doar ingrediente naturale! Ascult-o pe Mimi!

 

 

Ingrediente:

4 linguri de ulei de cocos

2 linguri de suc de lămâie

Mod de preparare:

Mixează bine într-un bol uleiul de cocos cu sucul de lămâie.

Care este procedura:

Aplică amestecul pe întreaga lungime a părului și mai ales pe scalp. Masează pielea capului foarte bine timp de câteva minute, iar apoi lasă masca să acționeze jumătate de oră. Înfășoară capul, între timp, cu un prosop. Apoi, spală-te pe cap cum o faci în mod normal, având grijă însă să folosești un șampon cu PH neutru sau un produs BIO și clătește părul cu apă călduță, nu fierbinte. Apa fierbinte deshidratează pielea. Pentru rezultate bune, aplică acest tratament de două ori pe săptămână, iar dacă afecțiunea ta este mai gravă, folosește tratamentul de fiecare dată când te speli pe cap.

 

Beneficiile uleiului de cocos:

Uleiul de cocos ajută la eliminarea rapidă a mătreții datorită proprietăților sale anti-fungice. De asemenea, hidratează în profunzime pielea și previne mâncărimile. Uleiul de cocos conferă suplețe și strălucire ajutând la regenerarea firelor și la creșterea mai rapidă a părului.

Beneficiile sucului de lămâie

Sucul de lămâie ajută și el la eliminarea măreții. Acidul citric pătrunde la rădăcina firului de păr și tratează foliculii. Are efecte anti-fungice și anti-bacteriene.

COMENTARII

Lasă un răspuns