Află care sunt cele mai inteligente zodii!

Află care sunt cele mai inteligente zodii!

0 3672
femeie care tine in mana o cana cu cafea inscriptionata cu un semn zodiacal

Zodia în care te naşti îţi dictează în mare măsură temperamentul şi caracterul dar şi nivelul de inteligenţă. Este un fapt mai mult sau mai puţin dovedit, însă nu ar trebui, totuşi, să-l ignorăm. Iată topul 5 al celor mai perspicace zodii. Te numeri printre ele?

1. Scorpionul, forță de convingere

Persoanele născute în zodia Scorpion, un semn de apă, au o mare forţă de convingere, de persuasiune, şi o energie debordantă. Sunt ambiţioase, cedează extrem de greu şi nu le este teamă de riscuri sau pericole. Pentru o pasiune sau un hobby pot sacrifica foarte multe în viaţă. Scorpionii sunt pe cât de impulsivi, pe atât de perspicace, foarte deschişi la tot ceea ce îi înconjoară şi foarte atenţi la detalii. Sunt sinceri, dar în acelaşi timp îi pot manipula pe cei din jur destul de uşor. Nu-i subestima!

2. Balanţa, cu un mare simț al dreptății

Persoanele născute în zodia Balanţei sunt foarte inteligente, ştiu exact cum să se comporte cu cei din jur în funcţie de personalitatea şi caracterul acestora. Balanţa este o zodie sociabilă, prietenoasă, deschisă, uneori cu un simţ al dreptăţii şi justiţiei foarte dzvoltat. Iubesc adevărul şi siceritatea. Aceste persoane au o inteligenţă analitică, dar sunt şi foarte idealiste. Pe plan profesional, Balanţele sunt persoane lucide şi obiective. Ele nu se lasă purtate de sentimente. Însă, uneori, pot fi nehotărâte în deciziile pe care trebuie să le ia.

3. Capricornul, foarte bun organizator

Capricornii sunt persoane foarte serioase şi cu un simţ organizatoric foarte dezvoltat. Ei detestă superficialitatea, iar din punct de vedere profesional nu se vor ghida niciodată după expresia „Merge şi aşa”. Dimpotrivă. Nu iau nimic „a la legere”. Capricornii ştiu să aprecieze munca făcută bine şi dusă până la capăt. Au o inteligenţă analitică, sunt calmi, evită disputele şi discuţiile în contradictoriu dacă acestea devin agresive. Capricornii încearcă, în schimb, să rezolve problemele pe o cale cât mai amiabilă. Sunt persoane misterioase şi foarte discrete despre care nu ai putea spune niciodată că ştii totul sau că le cunoşti în totalitate.

4. Leul, autoritar, ambițios și lider înnăscut

Persoanele născute în zodia Leu sunt autoritare şi au un mare simţ al responsabilităţii. Leii sunt excelenţi lideri şi foarte cunoscuţi pentru inteligenţa lor intuitivă. Nu le este teamă de pericole şi nici de riscuri, pe care şi le asumă cu curaj. Leii sunt entuziaşti, ambiţioşi şi foarte orgolioşi. Nu suportă să li se impună limite şi nu înţeleg manifestările sentimentale, emoţiile şi reacţiile emoţionale ale celor din jur. Sunt nişte adevăraţi învingători şi suportă cu greu o înfrângere. Însă, sunt suficient de inteligenţi încât să nu lase pe nimeni să observe că suferă sau sunt dezamăgiţi. Tot orgoliul lor este de vină.

5. Racul, un mare familist

Persoanele născute în zodia Racului sunt sensibile, iubesc liniştea, caută compania celor care le dau o stare de bine şi de relaxare. Acordă o mare importanţă familiei şi muncii în echipă. Pot fi colegi sau prieteni extraordinari. Racii, pe de altă parte, sunt extrem de perspicace: ei înţeleg imediat ce te motivează, ce te deranjează, înţeleg imediat aluziile şi respectă sentimentele celor din jur. Sunt genul de persoane care îşi dau seama ce fel de om eşti – şi cu bune şi cu rele. Potrivit astrologiei chinezeşti, zodia Racului este cea mai inteligentă zodie. Racii nu vor să se îmbogăţească, nu caută bani şi averi, dimpotrivă, ei găsesc fericirea în familie, copii, prieteni, călătorii, hobby-uri etc. Pe de altă parte, racii pot fi capricioşi şi imaturi. Acesta este motivul pentru care dacă Racii deţin o funcţie de conducere, subalternii lor întâmpină dificultăţi în a lucra alături de ei şi a le urma deciziile.

Sursa foto: Pexels

COMENTARII

Lasă un răspuns