Află cât de bun este în pat în funcție de cum mănâncă!

Află cât de bun este în pat în funcție de cum mănâncă!

0 8274

Dacă abia v-ați cunoscut și te gândești oare cum o fi în pat, poți afla acest lucru privindu-l cu atenție când mănâncă. În funcție de asta, îți vei da seama cum se va purta cu tine și cât de mult va încerca să te satisfacă. Nu este o regulă general valabilă, însă se aplică în foarte multe cazuri. Iată 5 obiceiuri pe care le poate avea bărbatul de lângă tine și care-ți spun cât de bun este în pat.

cat de bun este in pat cefacemimi.roMănâncă în mare grabă

Se grăbește foarte tare, înfulecă pe nerăsuflate, iar asta nu o singură dată, ci de fiecare dată, la fiecare masă. Înțelegem situațiile când chiar nu are timp să savureze mâncarea, însă pentru el graba este o obișnuință. Ei, imaginează-ți cât de bun este în pat! Nu are timp de preludiu, trece direct la acțiune și se gândește în primul rând la plăcerea lui, mai puțin a ta. Este un bărbat care nu e interesat de relațiile de lungă durată, urmărește să-și satisfacă nevoile sexuale și..atât.

cat de bun este in pat cefacemimi.roMănâncă absolut orice

Când îi este foame, nu mai contează ce mănâncă și unde. Important este s-o facă. Nu este genul de bărbat care să aleagă cu grijă mâncarea, care să aibă pretenții și gusturi. Așa este și în pat: s-ar culca cu orice femeie pe care o întâlnește, important este să facă sex.

cat de bun este in pat cefacemimi.roLa masă este foarte manierat

Este un gentleman, alege cu atenție ce vrea să mănânce, are gusturi rafinate și este foarte manierat. Vorbim despre bărbatul care va face tot posibilul să te satisfacă în pat. Este atent, vrea să-ți cunoască toate fanteziile și să ți le îndeplinească. Nu se uită la orice femeie și își alege cu atenție iubita. Cât de bun este în pat? este perfect!

cat de bun este in pat cefacemimi.roCitește sau se uită la televizor când mănâncă

Un astfel de bărbat poate fi foarte ușor distras de altceva, iar în timpul sexului s-ar putea să se gândească la orice numai la tine nu: la problemele de la serviciu, la o discuție avută înainte cu un colg sau prieten, la câinele pe care trebui să-l ducă la veterinar și lista poate continua. Nu se va concentra 100% la ce faceți și în nici un caz nu se va gândi la a-ți oferi ție plăcere.

cat de bun este in pat cefacemimi.roEste obsedat de diete, proteine și carbohidrați

Acest tip de bărbat își numără caloriile zilnice, este atent la alimentele care conțin proteine, carbohidrați, zaharuri etc. Cu alte cuvinte, încearcă să mănânce cât mai sănătos, cât mai diversificat, cunoaște în amănunt beneficiile anumitor alimente și pericolul care se ascunde în altele. Așa va fi și în pat. Va încerca să te satisfacă, va alege cele mai bune și excitante  poziții de sex, va face tot ce-i stă în putere să te aducă în al nouălea cer. Iată cât de bun este în pat un bărbat care pune mare preț pe alimentație!

COMENTARII

Lasă un răspuns